Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
O Μπαπέ έχει ξεπεράσει Μέσι- Κριστιάνο!
Παρί Σεν Ζερμέν

O Μπαπέ έχει ξεπεράσει Μέσι- Κριστιάνο!

Ο Κιλιάν Μπαπέ φαίνεται πως είναι γεννημένος για να σπάσει μέχρι και τα ρεκόρ των Κριστιάνο Ρονάλντο και Λιονέλ Μέσι.

14.09.2018 | 19:20

Το καλοκαίρι που πέρασε ήταν από τους μεγάλους πρωταγωνιστές της εθνικής Γαλλίας στο Μουντιάλ της Ρωσίας. Ο Κιλιάν Μπαπέ αν και είναι μόλις 19 ετών, αλλά με αυτά που κάνει εντός αγωνιστικού χώρου δείχνει για πολύ μεγαλύτερος.

Και όχι μόνο αυτό. Τα νούμερά του, για την ηλικία του, είναι κάτι παραπάνω από καλά! Γι’ αυτό το λόγο και πολλοί ήδη έχουν ξεκινήσει να λένε, αλλά και να πιστεύουν πως ο Γάλλος στράικερ θα καταφέρει μέσα στα επόμενα χρόνια να ξεπεράσει τις επιδόσεις των Λιονέλ Μέσι και Κριστιάνο Ρονάλντο. Των δύο καλύτερων ποδοσφαιριστών των τελευταίων δεκαετιών αν όχι των δύο καλύτερων όλων των εποχών.

Τα “σπάει” από τώρα ο Μπαπέ

Ο Μπαπέ δεν έχει μπει καν στη δεύτερη δεκαετία της ζωής του. Ε και; Τα γκολ του και η ωριμότητα που βγάζει στο γήπεδο είναι απίθανα.

Μάλιστα, οι αριθμοί του είναι καλύτεροι από εκείνους που είχαν τόσο ο σούπερ σταρ της Μπαρτσελόνα, όσο και ο Πορτογάλος επιθετικός.

Έχουμε και λέμε, λοιπόν: 

Στα 19 τους Ρονάλντο και Μέσι δεν είχαν σκοράρει παραπάνω από 50 γκολ στις ομάδες τους. Συγκεκριμένα ο πρώτος μετρούσε μόλις 17, ενώ ο δεύτερος 26. Τα νούμερα του Γάλλου είναι πολύ καλύτερα, μιας και ήδη έχει πανηγυρίσει 52 φορές!

Αλλά μπορούμε να πούμε πως το έργο του είναι εύκολο, αφού βρίσκεται σε μια ομάδα, όπως είναι η Παρί Σεν Ζερμέν, όπου κάνει… πλάκα εντός των συνόρων.

Η κλάση του πιτσιρικά φαίνεται και στα “κοντέρ” της εθνικής Γαλλίας, όπου ήδη έχει καταγράψει τρομερά νούμερα, μιας και μετράει εννιά τέρματα.

Η διαφορά με τον Μέσι και τον Κριστιάνο σε αυτό το επίπεδο δεν είναι και τόσο μεγάλη, αφού ο πρώτος με τα χρώματα της εθνικής ομάδας της Αργεντινής είχε σημειώσει τέσσερα τέρματα με τον Πορτογάλο επτά.

Το 3/3 για τον Μπαπέ έρχεται στο Τσάμπιονς Λιγκ. Και εκεί τα στατιστικά του δείχνουν να είναι από… άλλο πλανήτη. Στα “αστέρια” ο Γάλλος στράικερ έχει φτάσει ήδη τα δέκα με τον Αργεντινό στην ηλικία του να έχει δύο και ο πρώην παίκτης της Ρεάλ Μαδρίτης κανένα!

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version