Ράκιτιτς: «Είμαι πολύ τυχερός που παίζω για την Μπάρσα»

Το ενδιαφέρον της Παρί δεν θα μπορούσε να πάει ένα βήμα παραπάνω, καθώς ο Ιβάν Ράκιτιτς παρουσιάζεται κατασταλαγμένος και αδιαπραγμάτευτος για να αφήσει την Βαρκελώνη.

«Ποτέ δεν είδα τον εαυτό μου μακριά από την Μπαρτσελόνα» τόνισε ο Ιβάν Ράκιτιτς στην πρόσφατη συνέντευξη του. Ο Κροάτης μέσος διάγει ίσως την καλύτερη εποχή του προερχόμενος από μια ονειρική χρονιά τόσο σε συλλογικό όσο και σε εθνικό επίπεδο. Το όνομά του το τελευταίο διάστημα πριν την λήξη της μεταγραφικής περιόδου συνδέθηκε με αυτό της Παρί, με τους Γάλλους να προσεγγίζουν την Μπαρτσελόνα προσφέροντας 90 εκατομμύρια ευρώ.

Μάταια όμως, οι Καταλανοί δεν μπήκαν ποτέ στον κόπο να συζητήσουν πιθανή αποδέσμευση του παίκτη τους και σωστά έπραξαν, καθώς και ο ίδιος ο 30χρονος ήταν αρνητικός στο να αφήσει τους Πρωταθλητές Ισπανίας. Μάλιστα όπως θα δείτε και στις παρακάτω δηλώσεις, ο Ιβάν Ράκιτιτς, όχι μόνο δεν σκέφτηκε το μέλλον του κάπου αλλού αλλά τοποθέτησε τον σύλλογο στην κορυφή του ποδοσφαιρικού κόσμου.

«Υπήρχαν πολλά πράγματα που συζήτησα με τον σύλλογο όμως μέσα σε όλα εκείνες τις ημέρες συνειδητοποίησα που πραγματικά βρίσκομαι. Κατάλαβα πόσο τυχερός είμαι. Αγωνίζομαι για την Μπαρτσελόνα, τιμώ αυτό το σήμα και αυτό είναι το σπουδαιότερο πράγμα που υπάρχει. Επιπλέον η οικογένειά μου είναι χαρούμενη που ζει στην Βαρκελώνη. Τα πράγματα εξελίσσονται εξαιρετικά και πραγματικά δεν θέλω να είμαι κάπου αλλού. Αισθάνομαι τον σεβασμό όλων, των προπονητών μου, των οπαδών, των συμπατριωτών μου, αυτό είναι ότι καλύτερο» ανέφερε ο Κροάτης.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ