Ξέσπασμα Μπαλοτέλι: «Με μισούν στην Ιταλία και γι’ αυτό δεν επιστρέφω» | Sportsking.gr

Ξέσπασμα Μπαλοτέλι: «Με μισούν στην Ιταλία και γι’ αυτό δεν επιστρέφω»

Ο Μάριο Μπαλοτέλι με δηλώσεις του έκανε γνωστό το λόγο για τον οποίο δεν θέλει να επιστρέψει στα ιταλικά γήπεδα.

Τα τελευταία χρόνια ο Μάριο Μπαλοτέλι προσπαθεί να βάλει την καριέρα του και πάλι σε μια πορεία. Σε μια τροχιά. Εν μέρει τα έχει καταφέρει.

Φαίνεται πως έπρεπε να κάνει πολλά λάθη για να βάλει μυαλό. Φαίνεται πως έπρεπε να φτάσει πολύ χαμηλά μέχρι να καταλάβει πως αδικεί τον εαυτό του και μάλιστα σε υπερβολικό βαθμό.

Ο Ρομπέρτο Μαντσίνι ήταν από τους ανθρώπους που πάντα τον είχε σε εκτίμηση. Ήταν εκείνος που τον έκανε βασικό στην Ίντερ και αυτός που έβαλε το χέρι του στη φωτιά για να τον πάρει στη Μάντσεστερ Σίτι.

Γι’ αυτό το λόγο και ο Ιταλός τεχνικός τον κάλεσε εκ νέου στην εθνική ομάδα. Ωστόσο, ο Τύπος της γειτονικής χώρας, αλλά και οι φίλαθλοι της «σκουάντρα ατζούρα» δεν έμειναν ικανοποιημένοι με τον «Σούπερ Μάριο». Αποτέλεσμα; Να του τα «χώσουν». Και μάλιστα χοντρά!

«Ξενέρωσε» ο Μπαλοτέλι

Ένα από τα χαρακτηριστικά του Μπαλοτέλι είναι πως δεν «φιλτράρει» αυτά που θέλει να πει. Ή να γράψει. Ό,τι τον «χαλάει» το αναφέρει χωρίς δεύτερη σκέψη.

Έτσι, έπραξε και μετά από αυτά που άκουσε τις τελευταίες ημέρες.

«Διαβάζω και ακούω τα περισσότερα σχόλια που γίνονται από τον κόσμο για εμένα. Είναι πραγματικά… ωραίο να βλέπεις πόσο πολύ σε μισούν. Ελπίζω όταν τα πράγματα θα πάνε καλύτερα να συνεχίσουν να το κάνουν αυτό. Και όχι να δείξουν διαφορετικά συναισθήματα.

Αυτός είναι και ο πραγματικός λόγος που δεν θέλω να γυρίσω στην Ιταλία και στη Σέριε Α».

 

 
Σχόλια και τοποθετήσεις με υβριστικό περιεχόμενο, κατά των αρθρογράφων της ιστοσελίδας και κατά προσώπων, θα διαγράφονται. Όλα τα σχόλια περνούν από έλεγχο και οι συντάκτες του sportsking.gr, μπορούν να τροποποιήσουν ένα σχόλιο προκειμένου να εμφανιστεί στη παρούσα σελίδα.