ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Αγχώθηκε κόντρα στην ουραγό η Γιουνάιτεντ, αλλά έσωσε την παρτίδα (vid)
Η Αταλάντα στον τελικό με «ντόρτια» και τώρα Γιουβέντους! (vid)
Η Λίβερπουλ ανέστησε την Έβερτον… αυτοκτονώντας! (vid)
Γκάλαχερ για Τσέλσι: «Φάγαμε πέντε από την Άρσεναλ αλλά προσπαθήσαμε»!
La Liga: Στέλνει το El Clasico εκτός Ισπανίας!
Τραγικές άμυνες από Λίβερπουλ και Γιουνάιτεντ, δώρα σε Έβερτον και Σέφιλντ! (vids)
Πάνος Κατσέρης: Το ακατέργαστο ελληνικό διαμάντι της Ligue 1 (vid)
Αυτά που κάνει φέτος η Άρσεναλ στο Λονδίνο δεν έχουν ξαναγίνει! (pic)
Η Μπάγερν θέλει τον ηγέτη της Μπαρτσελόνα!
Μένει τελικά στην Μπαρτσελόνα ο Τσάβι!
Η Παρί «πάτησε» με Μπαπέ και Ντεμπελέ την Λοριάν του Πάνου Κατσέρη! (vid)
Ο Φαμπρίτσιο Ρομάνο έδωσε… στεγνά την Μπάγερν και αποκάλυψε το φαβορί για τον πάγκο της!
Ούτε τα προσχήματα ο Τέμπας: «Είμαι Ρεάλ και χαίρομαι που θα έρθει ο Μπαπέ»!
Ρεάλ: Το σχόλιο του Λουνίν για τη φάση του Γιαμάλ στο El Clasico!
PODCAST: Έγραψαν ιστορία Ολυμπιακός και Ίντερ!
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Ligue 1

Αυτοί στραβοπατούν και η Παρί καλπάζει (vids)

Σε κακό φεγγάρι παραμένουν οι ανταγωνιστές της Παρί στο γαλλικό πρωτάθλημα, με την Μονακό να παραχωρεί ισοπαλία 1-1 στην Τουλούζ, ενώ νωρίτερα η Λυών έμεινε στο 2-2 στην έδρα της Καέν.

Αυτοί στραβοπατούν και η Παρί καλπάζει (vids)

Με πολύ άσχημο τρόπο έχει ξεκινήσει η φετινή σεζόν για την Μονακό. Η ομάδα του Λεονάρντο Ζαρντίμ ήταν για ακόμη μια φορά κατώτερη των περιστάσεων, καθώς έμεινε στο 1-1 στην έδρα της Τουλούζ και πλέον βρίσκεται στην 15η θέση της βαθμολογίας με 5 βαθμούς σε ισάριθμα ματς. Από την άλλη, η ομάδα των πρώην “ερυθρόλευκων” Ντοσεβί και Ντουρμάζ, ισοβαθμεί με την Λιλ στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας με 10 βαθμούς.

Οι γηπεδούχοι ξεκίνησαν καλύτερα το παιχνίδι και απείλησαν μόλις στο 7ο λεπτό με τον Ντιέγκο Μπενάλιο να σταματάει το σουτ του πρώην παίκτη του Ολυμπιακού Ματιέ Ντοσεβί. Στη συνέχεια του ημιχρόνου οι Γκραντέλ, Ντοσεβί και Σανόγκο ήταν ιδιαίτερα δραστήριοι, όμως δεν κατάφεραν να βρουν το δρόμο προς τα αντίπαλα δίχτυα.

Με το ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου, οι Μονεγάσκοι πήραν προβάδισμα κόντρα στη ροή του ματς. Στο 57′ ο Τίλεμανς εξαπέλυσε έναν κεραυνό από το ύψος της μεγάλης περιοχής και έστειλε τη μπάλα στο δοκάρι και μετά μέσα στην εστία του Ρενιέ για το 0-1. Έκτοτε, οι παίκτες της Τουλούζ αύξησαν την πίεσή τους προς τα αντίπαλα καρέ, κυνηγώντας την ισοφάριση. Στο 71′ ο Μπενάλιο σταμάτησε το σουτ του Λεγιά, και στο 76′ ο Ντουρμάζ δεν σημάδεψε σωστά στέλνοντας την μπάλα άουτ. Τελικά οι γηπεδούχοι πέτυχαν αυτό που ήθελαν. Στο 79′ ο Λεγιά βγήκε απέναντι από τον Μπενάλιο και τον πλάσαρε σωστά, φέρνοντας το ματς στα ίσια.Αυτή ήταν και η τελευταία καλή φάση του ματς, με τις δύο ομάδες να παίρνουν από 1 βαθμό.

Απογοήτευσε ξανά η Λυών

Μία ακόμα κακή εμφάνιση για την ομάδα της Λυών, η οποία αναδείχθηκε ισόπαλη με 2-2 στην έδρα της Καέν, ενώ ολοκλήρωσε το ματς με 2 παίκτες παραπάνω. Αυτό ήταν το δεύτερο σερί στραβοπάτημα για τους “Λιονέ” και το τρίτο στα τέσσερα τελευταία ματς, ενώ είναι 7οι με 7 βαθμούς.

Το σκορ άνοιξε στο στο 45′ με τον Φεκίρ να στέλνει τη μπάλα στα δίχτυα με μια τρομερή εκτέλεση φάουλ. Η απάντηση των γηπεδούχων ήταν άμεση. Μετά από 7 αγωνιστικά λεπτά, ο Αντάμα Μπενγκέ κέρδισε πέναλτι, το οποίο αξιοποίησε ο Μπεβέ για το 1-1. Στο 55′ οι γηπεδούχοι έμειναν με παίκτη λιγότερο, λόγω της αποβολής του Ντζικού, όμως αυτό δεν τους εμπόδισε από το να ανατρέψουν το ματς με γκολ του Ονιαγκέ στο 73′. Οι φιλοξενούμενοι φόρτσαραν μετά από αυτό και κατάφεραν να ισοφαρίσουν στο 88′ με τον Μεντί. Στις καθυστερήσεις η ομάδα τις Καέν έμεινε με 9 παίκτες, καθώς ο Σανκό αποβλήθηκε με απευθείας κόκκινη, αλλά οι “Λιονέ” δεν πρόλαβαν να το εκμεταλλευτούν.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ