ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
«Γροθιά» στους παίκτες της Τσέλσι το μήνυμα πιτσιρικά στις εξέδρες (pic)
Από τους λίγους ρομαντικούς ο Τιάγκο Σίλβα – Συμφώνησε με την τελευταία του ομάδα
Δεν πίστευε στα μάτια του ο Αρτέτα: Τα έπαθε ΟΛΑ στο δεύτερο γκολ του Μπεν Γουάιτ! (pic)
Ο Ποτσετίνο είπε αλήθειες για την Τσέλσι, μετά την «πεντάρα» από την Άρσεναλ!
Κανείς στην Τσέλσι δεν θα καταλάβει ΠΟΤΕ πως ο Τζάκσον αστόχησε από εκεί! (vid)
Ο Μίλικ μίλησε στο τέλος νικώντας τον Μανδά κι έστειλε τη Γιουβέντους στον τελικό! (vid)
H Άρσεναλ έστειλε μήνυμα σε όλους με την ιστορική «πεντάρα» στην Τσέλσι! (vid)
Le Parisien: Η Παρί ενεργοποιεί τη ρήτρα της χαφάρας της Σίτι!
Μπεν Γουάιτ και Χάβερτς έστειλαν για… τσάι την άμυνα της Τσέλσι! (vids)
Λάτσιο – Γιουβέντους: «Ντοπιέτα» ο Καστεγιάνος, ισόπαλο το συνολικό σκορ! (vids)
Έξαλλος ο Αλόνσο στην προπόνηση: «Όχι, γαμ@@νες γιώμες» (vid)
Δυο παίκτες της Premier League συνελήφθησαν για βιασμό και σεξουαλική επίθεση!
Ίντερ: Και ιστορία έγραψε και δεύτερο αστέρι έραψε!
«Κανονιά» του Τροσάρ και 1-0 η Άρσεναλ κόντρα στην Τσέλσι! (vid)
Ο Λουίς Ενρίκε τρελάθηκε και θέλει διακαώς το τρεμπλ με την Παρί!
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Σάλκε

Champions League – 4ος όμιλος: Μία… αμφίρροπη ιστορία, γεμάτη πάθος και ενθουσιασμό!

Το sportsking.gr σας παρουσιάζει τα πάντα για τον τέταρτο όμιλο του φετινού Champions League.

Champions League – 4ος όμιλος: Μία… αμφίρροπη ιστορία, γεμάτη πάθος και ενθουσιασμό!

Λίγες μέρες έμειναν για το εναρκτήριο λάκτισμα στο Champions League, και όλα τα φώτα αρχίζουν να εστιάζουν στη μεγάλη διοργάνωση. Το sportsking.gr, κάνει ζουμ στον 4ο όμιλο και σας παρέχει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες για να μην είστε… αδιάβαστοι!

ΛΟΚΟΜΟΤΙΒ ΜΟΣΧΑΣ

Αποτέλεσμα εικόνας για lokomotiv moscow 2018/2019

Οι πρωταθλητές Ρωσίας κουνάνε σεντόνι και δεν ελπίζουν σε μια απλή συμμετοχή. Αντίθετα, θα παέψουν στα ίσα με τις υπόλοιπες τρεις ομάδες, ώστε να συνεχίσουν έστω στο Europa League. Οι αντίπαλοι της Λοκομτίβ στον 4ο όμιλο, της επιτρέπουν να ονειρεύεται.

ΡΟΣΤΕΡ

ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ: Γιούρι Σεμίν

ΑΣΤΕΡΙ

Αποτέλεσμα εικόνας για smolov lokomotiv

Ο Φέντορ Σμολόφ πήρε το 9 στην πλάτη και ευελπιστεί να ματώσει ουκ ολίγες φορές τα αντίπαλα δίχτυα. Είναι… κρίμα, να πάνε χαμένα τα 9 εκατ. ευρώ που έδωσε η Λοκομοτίβ για να τον αγοράσει από την Κρασνοντάρ.

ΠΟΣΟ ΑΛΛΑΞΕ

Η Λοκομοτίβ έφερε κάποια «βαριά» ονόματα το καλοκαίρι που μας πέρασε. Σμολόφ, Χέβεντες, Έντερ, Κρικόβιακ, κατέφθασαν για να ενισχύσουν σημαντικά τη ρωσική ομάδα. Από την άλλη, δεν έχασε κάποιον καίριο ποδοσφαιριστή.

ΠΡΟΒΛΕΨΗ

Δεν θα είναι εύκολο να κερδίσει κανείς τη Λοκομοτίβ, ειδικά στη Ρωσία. Με λίγη τύχη, μπορεί να κατακτήσει την τρίτη θέση και να συνεχίσει την ευρωπαϊκή της πορεία, και με λίγη… περισσότερη τύχη, να κάνει το μπαμ και να περάσει στους «16» του Champions League.

ΠΟΡΤΟ

Κλασική ομάδα Champions League η Πόρτο, δεν έχει άλλο στόχο από το να προχωρήσει στην επόμενη φάση. Εξάλλου, πρόκειται για ένα σπουδαί σύλλογο, που έχει κατακτήσει 2 φορές την κορυφή της Ευρώπης.

ΡΟΣΤΕΡ

ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ: Σέρτζιο Κονσεϊσάο

ΑΣΤΕΡΙ

Αποτέλεσμα εικόνας για aboubakar porto

Ο Βίνσεντ Αμπουμπακάρ αποτελεί το βαρύ πυροβολικό της Πόρτο. Άκρως επικίνδυνος ποδοσφαιριστής, με τρομερή σωματοδομή, που κάνει πολλές δουλειές στο γήπεδο. Η απόδοσή του είναι βαρόμετρο για την ομάδα του Κονσεϊσάο.

ΠΟΣΟ ΑΛΛΑΞΕ

Έφερε αρκετούς και κυρίως νεαρούς ποδοσφαιριστές στο Ντραγκάο, με μεγαλύτερο prospect τον Παουλίνιο, που αγοράστηκε από την Πορτιμονένσε έναντι 7 εκατ. ευρώ. Έχασε τους δύο δεξιούς μπακ της, τον Νταλό και τον Ρικάρντο Περέιρα που πουλήθηκαν για καλά λεφτά. Έφυγε και ο σέντερ μπακ Μπολί για τη Γουλβς

ΠΡΟΒΛΕΨΗ

Από τα φαβορί για μια από τις δύο πρώτες θέσεις, με ένα ακριβό ρόστερ και ταλαντούχους ποδοσφαιριστές. Λογικά, θα τη δούμε και στα νοκ-άουτ της διοργάνωσης.

ΣΑΛΚΕ

Σχετική εικόνα

Μετά από μια εξαιρετική σεζόν στη Bundesliga, η Σάλκε θα πάρει μέρος στο Champions League και έχει φιλοδοξίες! Πραγματοποίησε στοχευμένες μεταγραφές και αποσκοπεί σε μια ανταγωνιστική παρουσία στην κορυφαία ευρωπαϊκή διασυλλογική διοργάνωση.

ΡΟΣΤΕΡ

Προπονητής: Ντομινίκο Τεντέσκο

ΑΣΤΕΡΙ

Ο βιρτουόζος Ουκρανός, Γιεβχέν Κονοπλιάνκα. Από τα πόδια του περνάει σχεδόν οτιδήποτε καλό δημιουργεί η Σάλκε στο χορτάρι. Στην καλή του μέρα, φαντάζει ικανός να… ζαλίσει την αντίπαλη άμυνα. Σωστός παιχταράς!

ΠΟΣΟ ΑΛΛΑΞΕ

Η πιο μεγάλη πληγή, η αποχώρηση του Λέον Γκορέτσκα. Έφυγαν επίσης οι Μέιερ και Κέλερ. Η Σάλκε ενισχύθηκε βέβαια, βασικά με την άφιξη του Ρούντι από τη Μπάγερν. Βοήθειες ήρθαν να δώσουν και οι Σερντάρ, Σαλίφ Σανέ, Μασκαρέλ και Μεντίλ.

ΠΡΟΒΛΕΨΗ

Καυτή έδρα, ένας 33χρονος (!) φέρελπις προπονητής, μια ομάδα συμπαγής και με ενέσεις ποιότητας. Όλα τα δεδομένα δείχνουν ότι η Σάλκε θα πουλήσει ακριβά το τομάρι της. Ο γερμανικός σύλλογος θα δώσει τη δική του μα΄χη, αρχικά για την τρίτη θέση, και έπειτα ό,τι προκύψει! Αποτέλεσμα εικόνας για schalke fans

ΓΑΛΑΤΑΣΑΡΑΪ

Την κούπα στην Τουρκία την σήκωσαν, και τώρα ήρθε η ώρα να απολαύσουν τα αποτελέσματα! Η Γαλατά φοράει τα καλά της και πετάει στα αστέρια, οπλισμένη με πάθος για να ζήσει αυτή την υπέροχη πρόκληση.

ΡΟΣΤΕΡ

Προπονητής: Φατίχ Τερίμ

ΑΣΤΕΡΙ

Αποτέλεσμα εικόνας για belhanda galatasaray

Στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Ρωσίας, έδειξε την κλάση του. Ο λόγος για τον Γιουνές Μπελχαντά, αυτόν τον Μαροκινό δαίμονα που κάνει τη διαφορά και με τη φανέλα της Γαλατασαράι. Δεκάρι παλιάς κοπής, με τα νεύρα του, αλλά και τα καντάρια μπάλα που ξέρει. Παίκτης επιπέδου Champions League, ξεκάθαρα.

ΠΟΣΟ ΑΛΛΑΞΕ

Δανείστηκε τους Εντιαγέ και Ονγιεκουρού από Στόουκ και Έβερτον αντίστοιχα. Με… ψίχουλα, έντυσε στα πορτοκαλί τον Ακμπαμπά και τον Ναγκατόμο. Πιο… ηχηρές απώλειες, αυτές των Γκομίς και Καβαντά.

ΠΡΟΒΛΕΨΗ

Με τον ενθουσιασμό που επικρατεί στις τάξεις της Γαλατά, ας μην αποκλείουμε τίποτα! Οι Τούρκοι διψάνε για Champions League, και διαθέτουν ένα σύνολο… άγριο. Μέχρι τελευταία στιγμή, θα τα δώσει όλα για την πρόκριση στη φάση των «16».

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ