Σάλκε

Τρέχουν σαν τον άνεμο τα “πουλάρια”

Μεγάλη νίκη για τη Γκλάντμπαχ που επικράτησε εντός έδρας της Σάλκε με σκορ 2-1 με τα "πουλάρια" να συνεχίζουν να... καλπάζουν.

Από το καλό στο καλύτερο πάει φέτος η Γκλάντμπαχ. Τουλάχιστον το ξεκίνημά της είναι εντυπωσιακό για την ώρα. Τα “πουλάρια” χωρίς να δυσκολευτούν ιδιαιτέρως επικράτησαν εντός έδρας της Σάλκε με σκορ 2-1 στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής της Μπουντεσλίγκα.

Έτσι, μετά και από αυτό το “τρίποντο” έχουν φτάσει τους επτά βαθμούς και ατενίζουν με μεγαλύτερη αισιοδοξία το μέλλον σε αντίθεση με τους “βασιλικούς μπλε” που προβληματίζουν.

Τώρα όσον αφορά το παιχνίδι αυτό δεν θα μπορούσε να ξεκινήσει καλύτερα για τα “πουλάρια” που πήραν το προβάδισμα μόλις στο τρίτο λεπτό όταν ο Χόφμαν βρήκε με ωραίο τρόπο τον Γκίντερ και εκείνος δεν λάθεψε.

Το 1-0 ήταν αρκετό, ώστε να δώσει άλλη ψυχολογία στους γηπεδούχους που είχαν τους χώρους, αλλά και τις ευκαιρίες για να διπλασιάσουν τα τέρματά τους άμεσα. Ωστόσο, έπρεπε να περιμένουν ως το 76′ όταν ο Χέρμαν έκανε το 2-0 που έμελλε να μείνει έτσι μέχρι το 93′.

Τότε η Σάλκε μείωσε με τον Εμπολό σε 2-1, αλλά, το γκολ του νεαρού επιθετικού δεν έφτανε για της δώσει κάτι θετικό από την εν λόγω αναμέτρηση.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ