Θέλει και τον Μόντσι της Ρόμα η Μπαρτσελόνα

Σοκ προκαλούν οι φήμες που θέλουν την Μπαρτσελόνα να έχει έρθει σε επαφή με τον Μόντσι της Ρόμα για να του προσφέρει τη θέση του τεχνικού διευθυντή της ομάδας.

Έτοιμη να κάνει ακόμα μία «κλοπή» από την Ρόμα είναι η Μπαρτσελόνα που μετά την μεταγραφή του Μάλκομ ετοιμάζεται αυτή τη φορά να κάνει δικό της τον διευθυντή των μεταγραφών των Ρωμαίων.

Ο αρχιτέκτονας της πετυχημένης Σεβίλλης που σάρωνε τα τρόπαια στο Europa League την τελευταία διετία χτίζει την Ρόμα με στόχο να την επαναφέρει στην ελίτ του ιταλικού ποδοσφαίρου και την διεκδίκηση τίτλων. Ο λόγος για τον κορυφαίο τεχνικό διευθυντή, Μόντσι, ο οποίος φέρεται να βρίσκεται στο στόχαστρο της Μπαρτσελόνα.

Οι δύο ομάδες είχαν έρθει σε αντιπαράθεση το καλοκαίρι με αφορμή την μεταγραφή του Μάλκομ, ωστόσο εντύπωση είχε προκαλέσει το γεγονός πως ο Μόντσι δεν κατηγόρησε τους «μπλαουγκράνα» αλλά την Μπορντό. Σε κάθε περίπτωση, το συμβόλαιό του στην Ρόμα εκπνέει το 2021 αλλά με την οικογένειά του να κατοικεί μόνιμα στην Ισπανία τίποτα δεν μπορεί να αποκλειστεί.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ