«Τρέλανε» τους συμπαίκτες του ο Σωκράτης | Sportsking.gr

«Τρέλανε» τους συμπαίκτες του ο Σωκράτης

Με τα καλύτερα λόγια μίλησαν οι συμπαίκτες του Σωκράτη Παπασταθόπουλου για την εμφάνισή του κόντρα στην Νιούκαστλ.

Το εγκώμιο του Σωκράτη Παπασταθόπουλου έπλεξε η Άρσεναλ στην επίσημη σελίδα της, μετά την καθοριστική συμβολή του στην νίκη επί της Νιουκάστλ.

Στην επίσημη ιστοσελίδα τους οι «κανονιέρηδες» σχολιάζουν για την εμφάνιση του Παπασταθόπουλου: με τους Μεσούτ Εζίλ και Γκρανίτ Τσάκα:

«Στον Παπασταθόπουλο αρέσει να αρπάζει την ευκαιρία όταν αυτή παρουσιάζεται και το Σάββατο ήταν μία από αυτές τις ημέρες. Ο Σωκράτης δεν απογοήτευσε, με μερικές καθοριστικές παρεμβάσεις, σταματώντας τις επιθέσεις της Νιούκαστλ. Ο Γιάκομπ Μέρφι τον νίκησε σε μια διεκδίκηση, αλλά ο Σωκράτης απάντησε με ένα καίριο τάκλιν. Ακόμα ένα κρίσιμο τάκλιν πάνω στον Ματ Ρίτσι τράβηξε τα βλέμματα στο τέλος του πρώτου μέρους. Ο Σωκράτης έκανε αισθητή την παρουσία του».
Σχόλια και τοποθετήσεις με υβριστικό περιεχόμενο, κατά των αρθρογράφων της ιστοσελίδας και κατά προσώπων, θα διαγράφονται. Όλα τα σχόλια περνούν από έλεγχο και οι συντάκτες του sportsking.gr, μπορούν να τροποποιήσουν ένα σχόλιο προκειμένου να εμφανιστεί στη παρούσα σελίδα.