Δένει το «ντουέτο – φωτιά» της η Λάτσιο | Sportsking.gr

Δένει το «ντουέτο – φωτιά» της η Λάτσιο

Στην Ρώμη άπαντες γνωρίζουν πως η Λάτσιο στηρίζει την ισχύ της σε δύο πρόσωπα, τον Τσίρο Ιμόμπιλε και τον Σεργκέι Μιλίνκοβιτς - Σάβιτς. Για κακή τύχη των υπολοίπων αυτό το αντιλαμβάνονται και οι ίδιοι οι «Λατσιάλι».

Τα δύο αστέρια της προτίθεται να αναβαθμίσει οικονομικά η Λάτσιο. Τσίρο Ιμόμπιλε και Σεργκέι Μιλίνκοβιτς – Σάβιτς διατηρούν σταθερές τις μετοχές του στο ποδοσφαιρικό χρηματιστήριο σε υψηλά επίπεδα, με την Λάτσιο να γνωρίζει καλά πως οι υπάρχουσες ρήτρες αποτελούν πρόκληση για τους επίδοξους αγοραστές.

Βλέποντας πως αμφότεροι εξακολουθούν να απασχολούν το σύνολο της ελίτ του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου – ιδιαίτερα ο Σέρβος μέσος – οι «Λατσιάλι» στρέφονται στην άμεση ανανέωση των συμβολαίων τους προσφέροντάς τους αυξημένες αποδοχές ικανοποιώντας όλα τους τα θέλω.

 

Ο Τσίρο Ιμόμπιλε διάγει μία από τις καλύτερες περιόδους της καριέρας τους έχοντας με την Λάτσιο συνολικά 68 τέρματα σε 92 συμμετοχές την τελευταία τριετία, ενώ από την άλλη ο Σέβρος χαφ αποτελεί μήλον της έριδος για αγγλικούς και ισπανικούς κολοσσούς, καθώς το νεαρό της ηλικίας του σε συνδυασμό με το χάρισμα σε δημιουργία και εκτέλεση είναι ο ιδανικός συνδυασμός, με τους ειδικούς να τον κατατάσσουν στα μεγαλύτερα ταλέντα της γενιάς του.

Οι πληροφορίες από την Ιταλία αναφέρουν πως η αναπροσαρμογή που αναμένεται να γίνει στα συμβόλαια αμφοτέρων θα φέρει στους τραπεζικούς τους λογαριασμούς περί τα 3 εκατομμύρια ευρώ ετησίως – έκαστος – και την δυνατότητα στην Λάτσιο να ζητήσει «γη και ουρανό» στους εκάστοτε ενδιαφερόμενους την προσεχή μεταγραφική περίοδο.
Σχόλια και τοποθετήσεις με υβριστικό περιεχόμενο, κατά των αρθρογράφων της ιστοσελίδας και κατά προσώπων, θα διαγράφονται. Όλα τα σχόλια περνούν από έλεγχο και οι συντάκτες του sportsking.gr, μπορούν να τροποποιήσουν ένα σχόλιο προκειμένου να εμφανιστεί στη παρούσα σελίδα.