ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Ο Κλοπ έφυγε, αλλά ο Γκουαρντιόλα βρήκε άλλον… κακό δαίμονα!
«Βόμβες» Ράτκλιφ: «Έχουμε υπερτιμημένους παίκτες όπως ο Κασεμίρο, ο Ονάνα κι ο Χόιλουντ»
Σαλάχ και Άρνολντ πήγαν να πιαστούν στα χέρια στην προπόνηση της Λίβερπουλ! (vid)
Πλησιάζει κι άλλο το… 1000άρι κι οδηγεί την Αλ Νασρ ο Κριστιάνο! (vid)
Αλεξάντερ Ίσακ, ο μεγαλύτερος… φονιάς της Premier League! (stats)
Η Ρεάλ πάει να… κλέψει τον στόχο των «μεγάλων» της Premier League!
Τους άφησε όλους… παγωτό ο Ράτκλιφ: «Κάνει απίθανη δουλειά στη Γιουνάιτεντ ο Αμορίμ!»
Σαμουέλ Ετό: Το καμάρι του Καμερούν!
Νταβίντ Ράγια: Ο άνθρωπος που συνήθισε να καταπίνει… σπαθιά
Γιουνάιτεντ: Τα στατιστικά πριν και μετά τον Αμορίμ – Τελικά… «αποτυχία» (pic)
Φλικ για Ραφίνια: «Προφανώς και μπορεί την Χρυσή Μπάλα φέτος»
Η «θυσία» του Νεϊμάρ δείχνει πόσο… γουστάρει να γυρίσει στην Μπαρτσελόνα!
Γιουβέντους: «Τελειώνει» ο Τιάγκο Μότα – Οι τρεις πιθανοί αντικαταστάτες του
Ρανιέρι: Ειρωνείες και «πόλεμος» – O… ξεπερασμένος βούλωσε στόματα
Ατλέτικο – Ρεάλ: Ο διαιτητής της «μάχης»… φέρνει άσχημες μνήμες στη Ρεάλ!
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Μίλαν

Μαλντίνι: “Η Μίλαν δεν μπορεί ακόμα να ανταγωνιστεί τη Γιουβέντους”

Η ομάδα της Μίλαν δεν βρίσκεται ακόμα στο επιθυμητό επίπεδο για να κοντράρει την αντίστοιχη της Γιουβέντους, όπως δήλωσε ο Πάολο Μαλντίνι.

Μαλντίνι: “Η Μίλαν δεν μπορεί ακόμα να ανταγωνιστεί τη Γιουβέντους”

Η Μίλαν βρίσκεται σε φάση αναδόμησης, καθώς μετά από ένα δύσκολο διάστημα μακριά από τίτλους και διακρίσεις, πλέον προσπαθεί να αναγεννηθεί και να επιστρέψει στα υψηλά στάνταρ του παρελθόντος.

Γι΄αυτό το λόγο, οι “Ροσονέρι” προσέλαβαν στη θέση του τεχνικού διευθυντή τον Πάολο Μαλντίνι, ο οποίος έχει συνδέσει το όνομά του με την σύγχρονη ιστορία της Μίλαν και θα μπορέσει να εμπνεύσει τους ποδοσφαιριστές της ιταλικής ομάδας. Ο παλαίμαχος σταρ μιλώντας στο ειδησεογραφικό δίκτυο “Sky Italia”, ανέλυσε τους στόχους των Μιλανέζων για τη φετινή σεζόν και τόνισε πως δεν μπορεί ακόμα η ομάδα του χτυπήσει στα ίσια τη Γιουβέντους.

Αναλυτικά τα όσα είπε ο πρώην στόπερ της Μίλαν:

“Έχουμε ένα σοβαρό πλάνο και θέλουμε να επαναφέρουμε τη Μίλαν στο υψηλότερο επίπεδο. Πρέπει να φροντίσουμε για την ψυχοσύνθεση των παικτών. Είναι νέοι και δεν έχουν καταλάβει ακόμα τι μπορούν να κάνουν και πως μπορούν να αποκτήσουν αυτοπεποίθηση. Το να μιλήσουν με μας θα τους βοηθήσει πολύ.

Ας είμαστε σοβαροί, δεν μπορούμε ακόμα να κοντράρουμε την Γιουβέντους. Στοχεύουμε στην πρώτη τετράδα του πρωταθλήματος και να κάνουμε μια πολύ καλή πορεία στο Γιουρόπα Λιγκ. Το πλάνο είναι σημαντικό, αλλά δεν μπορούμε να συγκρίνουμε τη Μίλαν με τη Γιουβέντους.”

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ