Ρόμα

Μόντσι: “Επενδύσαμε στον Κλάιφερτ γιατί είναι παιχταράς”

Ο τεχνικός διευθυντής της Ρόμα κλήθηκε να μιλήσει για τον Τζάστιν Κλάιφερτ και αποκάλυψε πως η Ιταλική ομάδα πιστεύει στο ταλέντο του νεαρού.

Ο Άγιαξ έχει από τις σπουδαιότερες ακαδημίες στον κόσμο. Και όχι τυχαία. Εδώ και πολλές δεκαετίες οι Ολλανδοί γνωρίζουν πως το μέλλον κρύβεται στους νεαρούς ποδοσφαιριστές. Μόνο έτσι μπορούν να πάνε μπροστά. Ένας από αυτούς που πρωταγωνιστεί τα τελευταία χρόνια είναι ο Τζάστιν Κλάιφερτ, γιος του Πάτρικ.

Δεν ξέρουμε πως λέγεται η φράση “το μήλο έπεσε κάτω από τη μηλιά” στα ολλανδικά, αλλά αυτή ταιριάζει γάντι στην εν λόγω περίπτωση. Ο νεαρός στράικερ έχει το ταλέντο του πατέρα του και δεν αποκλείεται μέσα στα επόμενα χρόνια να τον έχει ξεπεράσει.

Άλλωστε μιλάμε για ένα παιδί που είναι μόλις 19 ετών (γεννήθηκε το 1999). Παρόλα αυτά η Ρόμαείδε την προοπτική που υπάρχει. Γι’ αυτό το λόγο και οι “τζιαλορόσι” το περασμένο καλοκαίρι δεν δίστασαν να ικανοποιήσουν τις οικονομικές απαιτήσεις του “Αίαντα” -που μόνο χαμηλές δεν ήταν- προκειμένου να τον κάνουν δικό τους.

Ο τεχνικός διευθυντής του συλλόγου, Μόντσι, με δηλώσεις του επισήμανε πως μπορεί αυτά τα χρήματα για την ώρα να φαίνονται πολλά, αλλά, μέσα στα επόμενα χρόνια θα μοιάζουν με… ψίχουλα.

Οι Ιταλοί θωρούν πως έχουν “χτυπήσει” φλέβα χρυσού με τον πιτσιρικά Κλάιφερτ, κάτι που επιβεβαίωσε και ο Ισπανός παράγοντας.

“Δεν πρόκειται για μια ακόμη περίπτωση ποδοσφαιριστή. Ο Τζάστιν είναι ξεχωριστός. Πρόκειται για έναν ταλαντούχο παίκτη, ο οποίος έχει όλα τα φόντα να πρωταγωνιστήσει στο υψηλότερο επίπεδο. Η επένδυση που κάναμε πάνω του μέσα σε λίγους μήνες θα μας δικαιώσει”, ήταν τα λόγια του.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ