ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
To «χρυσό» συμβόλαιο της Puma έρχεται να σώσει την Μπαρτσελόνα
Το μεγάλο φαβορί για τον πάγκο της Λίβερπουλ
Ρεάλ Μαδρίτης: Επιβραβεύει τον πιο αδικημένο της με νέο συμβόλαιο
H Mundo Deportivo αποθεώνει Ιωαννίδη και τον στέλνει στη La Liga
Ο Γιακουμάκης έσβησε τα αναθέματα και τις κατάρες με την πιο γλυκιά φωτογραφία (pic)
Η Μπάγερν κυνηγά τον προπονητή που μαζί του θα ταράξει την Ευρώπη
Μπαρτσελόνα: Με τον θεμέλιο λίθο της στα χαφ κόντρα στην Παρί
«Στο στόχαστρο της Σεβίλλης ο Βαγγέλης Παυλίδης»
Έσβησε το όνειρο της Λίβερπουλ για Τσάμπι Αλόνσο – Πήρε την απόφασή του ο Βάσκος
Η Γιουνάιτεντ βρήκε τον στράικερ που θέλει στη Ρεάλ Μαδρίτης!
Ρεάλ Μαδρίτης: Ο Ρούντιγκερ θα κινηθεί νομικά επειδή τον συνέδεσαν με τους… ISIS!
Λίβερπουλ: Νέος τραυματισμός και «πονοκέφαλος» για τον Κλοπ!
Τσέλσι: Ο Στέρλινγκ δεν έχει κερδίσει το κοινό αλλά έχει μαζί του τους συμπαίκτες του!
Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ χτίζει από τώρα το μέλλον της με τον Τεν Χαγκ!
Νεϊμάρ: Τραυματίας στο ποδόσφαιρο αλλά… βασικός στα πάρτι! (pics)
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Champions League

Απλά…Άγιαξ (vid)

Η ΑΕΚ είχε αξιοπρεπή παρουσία στο μεγαλύτερο μέρος του ματς, αλλά ο Άγιαξ ήταν άλλη κλάση και με καλό δεύτερο ημίχρονο επικράτησε με 3-0 στο Άμστερνταμ.

Απλά…Άγιαξ (vid)

Στα παιχνίδια του Τσάμπιονς Λιγκ δεν υπάρχει περιθώριο για λάθος και αυτό το κατάλαβαν με τον χειρότερο τρόπο οι παίκτες της ΑΕΚ. Οι “κιτρινόμαυροι”κράτησαν το “μηδέν” για ένα ημίχρονο,αλλά μια στιγμή αδράνειας έφερε το 1-0 του Άγιαξ και όλα πήραν το δρόμο τους.

Οι Ολλανδοί πάτησαν γκάζι στο δεύτερο ημίχρονο με επικράτησαν δίκαια με 3-0 στην πρεμιέρα του πέμπτου ομίλου της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης.

ΤΟ ΜΑΤΣ

Το παιχνίδι ξεκίνησε με τον Άγιαξ να προσπαθεί να εκμεταλλευτεί την έδρα και να πετύχει κάποιο γκολ στα πρώτα λεπτά της αναμέτρησης. Αναμενόμενα η ΑΕΚ περίμενε στο δικό της μισό και μετά το δύσκολο πρώτο τέταρτο πήρε μέτρα στο γήπεδο.

Μάλιστα στο 15ο λεπτό είχε την πρώτη της καλή στιγμή στο ματς όταν μετά από εκτέλεσε φάουλ του Μάνταλου, ο Σιμόες έπιασε την κεφαλιά,αλλά η μπάλα πέρασε άουτ.

Οι γηπεδούχοι είχαν τη συντριπτική κατοχή,ωστόσο οι “κιτρινόμαυροι’ ήταν αυτοί που απείλησαν ξανά στο 28ο λεπτό. Με το πείσμα του ο Κλωναρίδης κράτησε τη μπάλα και την κατάλληλη στιγμή έδωσε για τον Πόνσε που έκανε το σουτ,αλλά είδε τον Ντε Γιόνγκ να του βάζει την κόντρα.

Όσο περνούσαν τα λεπτά, η ΑΕΚ έδειχνε να πατάει καλύτερα και έτσι οι δυο ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια ισόπαλες δίχως τέρματα.

Με τον χειρότερο τρόπο για την Ελληνική ομάδα ξεκίνησε το δεύτερο μέρος, καθώς ο Άγιαξ άνοιξε το σκορ. Μετά από επαναφορά της μπάλα, η άμυνα της ΑΕΚ πιάστηκε στον ύπνο και ο αμαρκάριστος Ταλιαφίκο έκανε το 1-0 με πλασέ στην κίνηση.

Ο Άγιαξ πήρε ψυχολογία από το γκολ και λίγο πριν τη συμπλήρωση μίας ώρας παιχνιδιού θα μπορούσε να έχει διπλασιάσει τα τέρματα του. Μετά από φάση διαρκείας και κοντινή κεφαλιά του Ταλιαφίκο,ο Μπάρκας έδιωξε εντυπωσιακά με το ένα χέρι.

Στα τελευταία λεπτά 20 λεπτά η ΑΕΚ ήταν αναγκασμένη να βγει στην επίθεση ψάχνοντας το γκολ της ισοφάρισης, με αποτέλεσμα να αφήσει κενούς χώρους. Σε μια τέτοια περίπτωση ο Τάντιτς έκανε το γύρισμα από τα δεξιά και ο Φαν ντε Μπέεκ σκόραρε από κοντά. Το κερασάκι στην τούρτα για τους Ολλανδούς μπήκε στις καθυστερήσεις με το εντυπωσιακό τέρμα του Ταλιαφίκο που διαμόρφωσε το τελικό 3-0.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ