Δεν τα βρίσκουν Ίντερ και Ικάρντι | Sportsking.gr

Δεν τα βρίσκουν Ίντερ και Ικάρντι

Διαφωνία στις διαπραγματεύσεις της Ίντερ με την πλευρά του Μάουρο Ικάρντι αποκαλύπτουν ιταλικά Μέσα.

Ο Μάουρο Ικάρντι παραμένει η «σημαία» της Ίντερ και πρόθεση όλων στους «νερατζούρι» είναι η παραμονή του Αργεντινού στο Μιλάνο και αρκετά χρόνια.

Το συμβόλαιο του Ικάρντι με την Ίντερ λήγει το καλοκαίρι του 2021, ωστόσο οι διοικούντες των Μιλανέζων έχουν ξεκινήσει ήδη τις διαπραγματεύσεις με την πλευρά του ποδοσφαιριστή για ανανέωση μέχρι το 2023, ωστόσο τα πράγματα δεν πηγαίνουν όπως θα υπολόγιζαν.

Συγκεκριμένα όπως αναφέρουν Μέσα της Ιταλίας, ο Αργεντινός ζητάει αύξηση μισθού στα 8 εκ. ευρώ το χρόνο την στιγμή που οι νερατζούρι προσφέρουν 6 εκ., ωστόσο ο μάνατζερ του παίκτη παραμένει κάθετος.

Θετική διάθεση υπάρχει και από τις δύο πλευρές για να επιτευχθεί το deal, ωστόσο φαίνεται πως πρέπει κάποιος να υποχωρήσει. Eνώ συμφωνήθηκε πως αν κάποια ομάδα θελήσει να αποκτήσει τον Ικάρντι θα πρέπει να δαπανήσει 150 εκατ. ευρώ!

 
Σχόλια και τοποθετήσεις με υβριστικό περιεχόμενο, κατά των αρθρογράφων της ιστοσελίδας και κατά προσώπων, θα διαγράφονται. Όλα τα σχόλια περνούν από έλεγχο και οι συντάκτες του sportsking.gr, μπορούν να τροποποιήσουν ένα σχόλιο προκειμένου να εμφανιστεί στη παρούσα σελίδα.