ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Όταν ο Καστεγιάνος με καρέ τερμάτων έκανε τη Ρεάλ να υποκλιθεί στη Χιρόνα! (vid)
Παράδειγμα προς αποφυγή ο Αλεξάντερ-Άρνολντ, «κοιμόταν» στο 2-0 της Έβερτον! (vid)
Ο Λαπόρτα έπαιξε τα ρέστα του με Τσάβι και δικαιώθηκε!
Ιταλική εφημερίδα χρίζει τον Όσιμεν ως αντι-Μπαπέ!
Γιόχαν Κρόιφ: Η αρχή ενός θρύλου του ποδοσφαίρου! (vid)
Τσέλσι: Νυστέρι για Έντσο Φερνάντες και τέλος η σεζόν!
Ρεάλ Μαδρίτης: Βρήκε τον αντι-Νάτσο στη Μίλαν!
Η Γιουβέντους βρήκε τον επόμενο… Μπουφόν της!
Η Μπασακσεχίρ έφτιαξε… προτομή του Πέλκα! (pic)
Ο Αντσελότι μίλησε: «Αυτοί οι δύο αξίζουν τη Χρυσή Μπάλα»
Η Ρόμα θέλει να «κλέψει» τον απόλυτο αστέρα της Γιουβέντους!
Ηγετής Φούντας με γκολ και ασίστ στη νίκη της Τράμπζονσπορ στο Κύπελλο! (vid)
Τσάβι με στροφή 180 μοιρών: «Το πρότζεκτ αυτό δεν έχει τελειώσει»
Ο Λάμπρου «κάρφωσε» τον Άγιαξ μέσα στο Άμστερνταμ! (vid)
Επίσημο: Μπαρτσελόνα και Τσάβι μαζί για άλλη μια σεζόν
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Άρσεναλ

Λιχστάινερ: “Δεν έχω συνηθίσει να κάθομαι στον πάγκο, αλλά είμαι έτοιμος να βοηθήσω”

Ο ρόλος του αναπληρωματικού δεν είναι συνηθισμένος για τον Στέφαν Λιχστάινερ, ο οποίος όμως δήλωσε έτοιμος να βοηθήσει την ομάδα σε οποιαδήποτε θέση του πει ο προπονητής του.

Λιχστάινερ: “Δεν έχω συνηθίσει να κάθομαι στον πάγκο, αλλά είμαι έτοιμος να βοηθήσω”

Η φετινή ευρωπαϊκή περιπέτεια της Άρσεναλ ξεκινάει σήμερα το βράδυ (20/09, 22:00) με τους “Κανονιέρηδες” να υποδέχονται στο “Emirates” την ουκρανική Βόρσκλα Πολτάβα για την πρώτη αγωνιστική των ομίλων του Γιουρόπα Λιγκ. Διοργάνωση στην οποία θα συμμετάσχουν για δεύτερη σερί σεζόν οι Λονδρέζοι.

Στη συνέντευξη τύπου ενόψει του αποψινού παιχνιδιού, ο Στέφαν Λιχστάινερ μίλησε στα ΜΜΕ για τον χρόνο συμμετοχής του. Τη φετινή σεζόν ο Ελβετός έχει αγωνιστεί μόλις 55 λεπτά στην πρεμιέρα με την Μάντσεστερ Σίτι και δήλωσε πως δεν είναι συνηθισμένος στο να βρίσκεται στον πάγκο για τόσα πολλά σερί παιχνίδια. Παρόλα αυτά τόνισε πως είναι έτοιμος να βοηθήσει την ομάδα όπου χρειαστεί, λέγοντας χαρακτηριστικά πως είναι διατεθειμένος να παίξει σαν επιθετικός ή τερματοφύλακας.

Αναλυτικά τα όσα είπε ο έμπειρος μπακ:

“Δεν είμαι ενοχλημένος, αλλά δεν έχω συνηθίσει να είμαι στον πάγκο για τρία σερί ματς. Είναι μία καινούργια κατάσταση για μένα και είμαι σίγουρος ότι θα τα καταφέρω. Είμαι εδώ για να δουλέψω και να βελτιωθώ τόσο προσωπικά, όσο και με την ομάδα και πιστεύω ότι είμαι σε καλό δρόμο. Προσπαθώ να ξεκινάω περισσότερο και για να γίνει αυτό πρέπει να δουλέψω και να δείξω στον προπονητή μου ότι είμαι έτοιμος να αγωνιστώ.

Έχω δει καλές προσωπικότητες στην ομάδα. Δεν βλέπω όμως να έχει γραφτεί από τα media αυτό. Προφανώς, το ότι υπάρχουν έμπειροι παίκτες στην ομάδα, βοηθάει τους νεαρούς ποδοσφαιριστές, καθώς είναι παράδειγμα για τον τρόπο δουλειάς. Δεν νομίζω ότι λείπει η μεγάλη προσωπικότητα από την ομάδα. Βλέπω μια πολύ καλή ομάδα, με πολύ ποιότητα και πολύ καλούς παίκτες και χαρακτήρες. Δεν βλέπω πρόβλημα.

Δεν είχα πρόβλημα στο ντεμπούτο μου. Μπορώ να παίξω και από τα αριστερά, αλλά αν μπεις στο παιχνίδι μετά από κάποια λεπτά, δεν είναι εύκολο και πρέπει να είσαι έτοιμος. Δεν είναι εύκολο, αλλά γι’ αυτό πληρώνομαι. Είμαι έτοιμος να παίξω δεξιά, αριστερά, επιθετικός, αλλά και τερματοφύλακας. Είμαι πρόθυμος να κάνω ό,τι είναι δυνατό για την ομάδα. Δεν είναι απλά ο Έκτορ και ο Στέφαν, αλλά ο Έκτορ και ο Στέφαν της Άρσεναλ. Πρέπει να δουλέψουμε μαζί, να βελτιωθούμε και να οδηγήσουμε την Άρσεναλ σε νίκες.”

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ