«Να πεθάνω αν φέρθηκα ρατσιστικά στο Ντάγκλας Κόστα» | Sportsking.gr

«Να πεθάνω αν φέρθηκα ρατσιστικά στο Ντάγκλας Κόστα»

Ο Ντι Φραντσέσκο πήρε θέση για την διαμάχη που είχε με τον Ντάγκλας Κόστα

Αρκετό ντόρο έχει προκαλέσει η διαμάχη που είχαν οι Ντάγκλας Κόστα και Ντι Φραντσέσκο με τον άσο της Γιουβέντους να… φτύνει τον ποδοσφαιριστή της Σασουόλο, με αποτέλεσμα να αντικρίσει την κόκκινη κάρτα και να τιμωρηθεί με τέσσερις αγωνιστικές!

Αρκετά Μέσα της Ιταλίας υποστηρίζουν πως ο Ντι Φραντσέσκο, χρησιμοποίησε ρατσιστικές εκφράσεις ενάντια στον Βραζιλιάνο, κάτι που δεν επιβεβαιώνει ο Ντάγκλας Κόστα.

Ωστόσο οι αντιδράσεις προς το πρόσωπο του παίκτη της Σασουόλο είναι τεράστιες, με τον ίδιο να αποκαλύπτει πως δέχεται απειλές, ενώ τόνισε πως σε καμία περίπτωση δεν φέρθηκε ρατσιστικά.

«Αν χρησιμοποίησα έστω και μια ρατσιστική λέξη προς εκείνον, να πεθάνω αυτή τη στιγμή! Μου επιτέθηκαν στα social media και έγραψαν ψέματα για τον χαρακτήρα μου. Προσπάθησα να ξεφύγω από την όλη κατάσταση και θέλω να μιλάω μονάχα στο γήπεδο με τη δουλειά μου. Δεν θέλω να αναφερθώ στο περιστατικό γιατί πάντα υπάρχει το dirty talking ανάμεσα σε ποδοσφαιριστές πάνω στην ένταση, αλλά σε καμία περίπτωση δεν χρησιμοποίησα ρατσιστικές εκφράσεις», είπε.
Σχόλια και τοποθετήσεις με υβριστικό περιεχόμενο, κατά των αρθρογράφων της ιστοσελίδας και κατά προσώπων, θα διαγράφονται. Όλα τα σχόλια περνούν από έλεγχο και οι συντάκτες του sportsking.gr, μπορούν να τροποποιήσουν ένα σχόλιο προκειμένου να εμφανιστεί στη παρούσα σελίδα.