Το συμβόλαιο του Κέϊν φέρνει… προβλήματα | Sportsking.gr

Το συμβόλαιο του Κέϊν φέρνει… προβλήματα

Ενοχλημένοι με το νέο συμβόλαιο του Χάρι Κέϊν είναι οι συμπαίκτες του στην Τότεναμ

Η Τότεναμ αποφάσισε να μείνει με το υπάρχον ρόστερ και δεν προχώρησε σε κάποια μεταγραφική κίνηση το περασμένο καλοκαίρι, κάτι πρωτόγνωρο για ομάδα Πρέμιερ Λιγκ.

Από την άλλη αποφάσισε να δέσει τον Χάρι Κέϊν στο Λονδίνο και του προσέφερε νέο συμβόλαιο με εβδομαδιαίες απολαβές που θα φτάνουν τις 200.000, προσφορά που δεν μπορούσε να αρνηθεί ο Άγγλος.

Ωστόσο, όπως αναφέρουν αγγλικά Μέσα αρκετοί ποδοσφαιριστές των σπιρουνιών είναι ενοχλημένοι με το τεράστιο ποσό που θα εισπράττει πλέον ο Κέϊν και είναι έτοιμοι να ζητήσουν αναπροσαρμογή και των δικών τους συμβολαίων.

Συγκεκριμένα οιΈρικσεν, Αλντερβάιρελντ και Ρόουζ είναι οι τρεις παίκτες που έχουν ήδη χτυπήσει το καμπανάκι στην διοίκηση, ενώ δεν αποκλείεται να πάρουν σειρά και άλλοι σε περίπτωση που γίνει δεκτό το αίτημα τους.
Σχόλια και τοποθετήσεις με υβριστικό περιεχόμενο, κατά των αρθρογράφων της ιστοσελίδας και κατά προσώπων, θα διαγράφονται. Όλα τα σχόλια περνούν από έλεγχο και οι συντάκτες του sportsking.gr, μπορούν να τροποποιήσουν ένα σχόλιο προκειμένου να εμφανιστεί στη παρούσα σελίδα.