Δεν θα ζήσει το…Αμερικανικό όνειρο η Ρεάλ | Sportsking.gr

Δεν θα ζήσει το…Αμερικανικό όνειρο η Ρεάλ

Ο Φλορεντίνο Πέρεθ με δηλώσεις του ξεκαθάρισε πως η Ρεάλ Μαδρίτης δεν πρόκειται να δεχτεί να ταξιδέψει στην Αμερική για να δώσει παιχνίδι πρωταθλήματος.

Πριν λίγο καιρό έγινε γνωστό πως στο πλαίσιο μίας χορηγικής συμφωνίας από τη La Liga, τουλάχιστον ένα παιχνίδι της πρώτης κατηγορίας του Ισπανικού ποδοσφαίρου, θα διεξάγεται στην Αμερική.

Η ανακοίνωση της συγκεκριμένης συμφωνίας έφερε αρκετές αντιδράσεις, αρχικά από την Ένωση ποδοσφαιριστών της χώρας και στη συνέχεια από την Ισπανική Ομοσπονδία.

Το Σάββατο (28/9) οι ομάδες της La Liga είχαν το καθιερωμένο meeting της χρονιάς και εκεί αρκετοί εκπρόσωποι εξέφρασαν την αντίθεση τους με τα σχέδια της διοργανώτριας αρχής.

Ο Φλορεντίνο Πέρεθ εκπροσώπησε τη Ρεάλ Μαδρίτης και στην τοποθέτηση του ξεκαθάρισε πως η Πρωταθλήτρια Ευρώπης δεν έχει καμία πρόθεση να ταξιδέψει στις ΗΠΑ.

«Δεν πρόκειται να πάμε στις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής. Δεν έχει να κάνει με το προσωπικό μου συμφέρον. Δεν είναι κάτι καλό για την ομάδα και τους οπαδούς. Θα αρνηθούμε κατηγορηματικά», ήταν τα λόγια του προέδρου της «Βασίλισσας».

Με την άρνηση των «μερένχες» δημιουργείται σοβαρό πρόβλημα στα πλάνα της La Liga που θα ήθελε μια από τις κορυφαίες ομάδες της χώρας να δώσει κάποιο παιχνίδι στην Αμερική.
Σχόλια και τοποθετήσεις με υβριστικό περιεχόμενο, κατά των αρθρογράφων της ιστοσελίδας και κατά προσώπων, θα διαγράφονται. Όλα τα σχόλια περνούν από έλεγχο και οι συντάκτες του sportsking.gr, μπορούν να τροποποιήσουν ένα σχόλιο προκειμένου να εμφανιστεί στη παρούσα σελίδα.