Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
«Καλύτερος όλων ο Σαλάχ»
Home Page

«Καλύτερος όλων ο Σαλάχ»

O Χανί Ραμζί, βοηθός προπονητή στην εθνική Αιγύπτου έπλεξε το εγκώμιο του Μοχάμεντ Σαλάχ για λόγους όχι μόνο ποδοσφαιρικούς.

23.09.2018 | 23:59

Ο βοηθός προπονητής της Εθνικής Αιγύπτου, Χανί Ραμζί, υποστήριξε πως ο Σαλάχ πρέπει να αναδειχθεί κορυφαίος παίκτης της χρονιάς για λόγους που ξεπερνούν το ίδιο το ποδόσφαιρο.

Ο Ραμζί αιτιολόγησε τη σκέψη του λέγοντας πως «ο λόγος που ο Σαλάχ πρέπει να κερδίσει το βραβείο, είναι εξαιτίας του ταξιδιού που διένυσε για να πετύχει. Γύρισε πίσω στην Αγγλία μετά την απογοήτευση στην Τσέλσι και έγινε ο πρώτος σκόρερ της Premier League. Έφτασε στον τελικό του Champions League και οδήγησε τη χώρα του στο Παγκόσμιο Κύπελλο για πρώτη φορά μετά από 28 χρόνια. Είναι ανήκουστα αυτά».

Προσέθεσε πως «εάν η FIFA κοίταζε τη μεγάλη εικόνα και αναλογιζόταν τις δυσκολίες και τα πολιτισμικά εμπόδια, που πρέπει κάθε παίκτης να ξεπεράσει στην καριέρα του, τότε ο Σαλάχ πρέπει να νικήσει με τα χέρια κάτω. Κατάφερε να προσπεράσει πολιτισμικές διαφορές και να έχει μια θετική επίδραση στις σχέσεις ανάμεσα σε ανθρώπους με διαφορετικό υπόβαθρο».

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Ετικέτες
Exit mobile version