Κάτι συμβαίνει με Μάρκο Σίλβα και Έβερτον | Sportsking.gr

Κάτι συμβαίνει με Μάρκο Σίλβα και Έβερτον

Πολλά τα παράπονα από την ομάδα της Έβερτον για τον τεχνικό της ομάδας τα οποία όμως δεν περιορίζονται μόνο σε αγωνιστικό επίπεδο.

Δημοσίευμα στην Αγγλία θέλει τους σούπερ σταρ της Έβερτον να είναι δυσαρεστημένοι με τον Μάρκο Σίλβα και τις μεθόδους του!

Αυτό προκύπτει, τουλάχιστον, από δημοσίευμα της εφημερίδας «SUN», που αναφέρεται στις εξαντλητικές προπονήσεις και τις πολλές οδηγίες του Σίλβα προς τους παίκτες του, που έχουν φέρει κάποιους στο… αμήν!

Μετά την εντός έδρας ήττα από την Γουέστ Χαμ την περασμένη εβδομάδα, εντός της ομάδας υπάρχει δυσφορία για τον Μάρκο Σίλβα. Πολλοί παίκτες, με επικεφαλής τους πρωτοκλασάτους, θεωρούν ότι πάρα πολύ δουλειά γίνεται στην προετοιμασία, και ότι οι προπονήσεις είναι πολύ κουραστικές για αυτούς.

Πηγή ανέφερε πως υπάρχουν τα ίδια προβλήματα που υπήρχαν και επί την εποχή του Ρομπέρτο Μαρτίνεθ και του Ρόναλντ Κούμαν, που φόρτωναν τους παίκτες με πάρα πολλές πληροφορίες. Οι παίκτες έχουν κάνει συνάντηση και έχουν καταλήξει στο συμπέρασμα πως πρέπει να μειώσουν τον αριθμό ωρών προπόνησης και ότι οι τακτικές θα πρέπει να είναι πιο απλές και κατανοητές για όλους» γράφει χαρακτηριστικά το δημοσίευμα.
Σχόλια και τοποθετήσεις με υβριστικό περιεχόμενο, κατά των αρθρογράφων της ιστοσελίδας και κατά προσώπων, θα διαγράφονται. Όλα τα σχόλια περνούν από έλεγχο και οι συντάκτες του sportsking.gr, μπορούν να τροποποιήσουν ένα σχόλιο προκειμένου να εμφανιστεί στη παρούσα σελίδα.