Πέρεθ: «Πάντα ευπρόσδεκτοι στη Ρεάλ Ζιντάν και Ρονάλντο» | Sportsking.gr

Πέρεθ: «Πάντα ευπρόσδεκτοι στη Ρεάλ Ζιντάν και Ρονάλντο»

Το εγκώμιο των Ζιντάν και Ρονάλντο έπλεξε ο Φλορεντίνο Πέρεθ λέγοντας για το πόσο σημαντικές προσωπικότητες ήταν και οι δύο στην σύγχρονη ιστορία της Ρεάλ Μαδρίτης.

Σε ομιλία του ο πρόεδρος της Ρεάλ Μαδρίτης, Φλορεντίνο Πέρεθ επεσήμανε το πόσο σημαντικό ρόλο παίζουν οι μεγάλες προσωπικότητες στην ιστορία της ομάδας κάνοντας και ένα μικρό απολογισμό για το τι προσέφεραν οι Ζινεντίν Ζιντάν και Κριστιάνο Ρονάλντο.

«Ο Κριστιάνο υπήρξε σημείο αναφοράς και προσέφερε μεγάλες χαρές στη Ρεάλ Μαδρίτης όσο φόρεσε τη φανέλα της. Η παρουσία του εδώ μνημονεύεται από τις επόμενες γενιές. Εϊναι παράδειγμα για όλους όσοι θέλουν να φορέσουν τη φανέλα της Ρεάλ. Ευχαριστούμε πολύ, Κριστιάνο» είπε αρχικά ο Πέρεθ και συμπλήρωσε αναφερόμενος στον Ζιντάν:

«Μπήκε στην ιστορία μας ως ένας από τους κορυφαίους έχοντας κατακτήσει εννέα τίτλους. Κανένας άλλος δεν πέτυχε κάτι ανάλογο. Είναι ένας μύθος της ομάδας. Και γι’ αυτόν και για τον Κριστιάνο η πόρτα μας θα είναι πάντα ανοιχτή».
Σχόλια και τοποθετήσεις με υβριστικό περιεχόμενο, κατά των αρθρογράφων της ιστοσελίδας και κατά προσώπων, θα διαγράφονται. Όλα τα σχόλια περνούν από έλεγχο και οι συντάκτες του sportsking.gr, μπορούν να τροποποιήσουν ένα σχόλιο προκειμένου να εμφανιστεί στη παρούσα σελίδα.