Γκατούσο: «Είμαστε διπρόσωπη ομάδα» | Sportsking.gr

Γκατούσο: «Είμαστε διπρόσωπη ομάδα»

Για το ματς με την Αταλάντα μίλησε ο προπονητής της Μίλαν, Τζενάρο Γκατούσο, τονίζοντας πως η ομάδα αποτυγχάνει να ολοκληρώσει επιτυχώς το 90λεπτο.

Ένα ακόμα τεστ απέτυχε να περάσει η αρμάδα του Γκατούσο καθώς ισοφαρίστηκε από τους «Μπεργκαμάσκι» στο 92′ φέρνοντας τη σιγή στο Σαν Σίρο.

Πλέον, γνωρίζοντας πως βρίσκεται σε δύσκολη θέση, ο Ρίνο βγήκε να δώσει απαντήσεις για το τι φταίει και τι περιμένουμε να δούμε στα επόμενα παιχνίδια τη στιγμή που η υπομονή των οπαδών εξαντλείται.

«Αναμφίβολα είμαστε μια διπρόσωπη ομάδα στην αρχή της φετινής διοργάνωσης: ένα καλό πρώτο ημίχρονο και προβλήματα στα τελευταία λεπτά των αγώνων. Είναι προφανές πως δεν μπορούμε να παίξουμε σε συνέπεια ολόκληρο το 90λεπτο.»

«Παίξαμε καλύτερα με την Αταλάντα παρά με τη Ρόμα. Είχαμε την κατοχή και τον έλεγχο αλλά αυτό δεν ήταν αρκετό. Πρέπει να δουλέψουμε παραπάνω τις στιγμές που υποφέρουμε κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού.»

Σίγουρα η πλειοψηφία των Ροσονέρι οπαδών επιθυμούν την απομάκρυνση του Τζενάρο Γκατούσο θεωρώντας πως δεν διαθέτει το επίπεδο για να διαχειριστεί ένα δυνατό ρόστερ όπως αυτό της Μίλαν. Οι προτιμήσεις γέρνουν προς τον Κόντε που δείχνει φαβορί για τον πάγκο της Μίλαν σε περίπτωση φυγής του Ρίνο.
Σχόλια και τοποθετήσεις με υβριστικό περιεχόμενο, κατά των αρθρογράφων της ιστοσελίδας και κατά προσώπων, θα διαγράφονται. Όλα τα σχόλια περνούν από έλεγχο και οι συντάκτες του sportsking.gr, μπορούν να τροποποιήσουν ένα σχόλιο προκειμένου να εμφανιστεί στη παρούσα σελίδα.