Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Γκατούσο: “Είμαστε διπρόσωπη ομάδα”
Μίλαν

Γκατούσο: “Είμαστε διπρόσωπη ομάδα”

Για το ματς με την Αταλάντα μίλησε ο προπονητής της Μίλαν, Τζενάρο Γκατούσο, τονίζοντας πως η ομάδα αποτυγχάνει να ολοκληρώσει επιτυχώς το 90λεπτο.

24.09.2018 | 18:26

Ένα ακόμα τεστ απέτυχε να περάσει η αρμάδα του Γκατούσο καθώς ισοφαρίστηκε από τους “Μπεργκαμάσκι” στο 92′ φέρνοντας τη σιγή στο Σαν Σίρο.

Πλέον, γνωρίζοντας πως βρίσκεται σε δύσκολη θέση, ο Ρίνο βγήκε να δώσει απαντήσεις για το τι φταίει και τι περιμένουμε να δούμε στα επόμενα παιχνίδια τη στιγμή που η υπομονή των οπαδών εξαντλείται.

“Αναμφίβολα είμαστε μια διπρόσωπη ομάδα στην αρχή της φετινής διοργάνωσης: ένα καλό πρώτο ημίχρονο και προβλήματα στα τελευταία λεπτά των αγώνων. Είναι προφανές πως δεν μπορούμε να παίξουμε σε συνέπεια ολόκληρο το 90λεπτο.”

“Παίξαμε καλύτερα με την Αταλάντα παρά με τη Ρόμα. Είχαμε την κατοχή και τον έλεγχο αλλά αυτό δεν ήταν αρκετό. Πρέπει να δουλέψουμε παραπάνω τις στιγμές που υποφέρουμε κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού.”

Σίγουρα η πλειοψηφία των Ροσονέρι οπαδών επιθυμούν την απομάκρυνση του Τζενάρο Γκατούσο θεωρώντας πως δεν διαθέτει το επίπεδο για να διαχειριστεί ένα δυνατό ρόστερ όπως αυτό της Μίλαν. Οι προτιμήσεις γέρνουν προς τον Κόντε που δείχνει φαβορί για τον πάγκο της Μίλαν σε περίπτωση φυγής του Ρίνο.

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version