Τσεχ: «Τον Βεβγκέρ τον ένοιαζε μόνο ο τρόπος παιχνιδιού μας» | Sportsking.gr

Τσεχ: «Τον Βεβγκέρ τον ένοιαζε μόνο ο τρόπος παιχνιδιού μας»

Άκρως αποκαλυπτικός ήταν ο Πέτρ Τσεχ για την περίοδο που ο ίδιος και ο Αρσέν Βενγκέρ ήταν μαζί στην Άρσεναλ.

Ο Πετρ Τσεχ δήλωσε ότι πριν την έλευση του Ουνάι Έμερι η Άρσεναλ έδινε περισσότερο έμφαση σε έναν συγκεκριμένο τρόπο παιχνιδιού, παρά στα αποτελέσματα.

Δηλώσεις, που θα μπορούσαν να εκληφθούν σαν «καρφιά» σε βάρος του Αρσέν Βενγκέρ έκανε ο Πετρ Τσεχ, ο οποίος ανέφερε πως η Άρσεναλ πρέπει να μάθει ξανά πώς να κατακτά πρωταθλήματα και ότι στο παρελθόν ο τρόπος παιχνιδιού της ομάδας θεωρούταν πιο σημαντικός από τις νίκες.

«Ξεκινήσαμε από την αρχή με τον καινούργιο προπονητή. Προσπαθούμε να αποκτήσουμε τη νοοτροπία να κερδίζουμε σε κάθε παιχνίδι. Δουλεύουμε κάθε μέρα και ελπίζουμε να αποκτήσουμε τη συγκεκριμένη νοοτροπία και σύντομα να επιστρέψουμε στους τίτλους. Στο παρελθόν ο τρόπος παιχνιδιού της Άρσεναλ ήταν πιο σημαντικός από το να κερδίζουμε τους 3 πόντους και αυτός δεν είναι ο τρόπος, με τον οποίο κατακτάς το πρωτάθλημα».

«Κάποιες φορές χρειάζεται να κερδίζεις ακόμα και αν παίζεις άσχημα. Πρέπει να κλείσεις τους χώρους και να νικήσεις με 1-0. Νομίζω ότι αυτό είναι που μας έλειπε. Κόντρα στην Έβερτον περάσαμε δύσκολες στιγμές, αλλά νικήσαμε κρατώντας το μηδέν και αυτό είναι πολύ θετικό».
Σχόλια και τοποθετήσεις με υβριστικό περιεχόμενο, κατά των αρθρογράφων της ιστοσελίδας και κατά προσώπων, θα διαγράφονται. Όλα τα σχόλια περνούν από έλεγχο και οι συντάκτες του sportsking.gr, μπορούν να τροποποιήσουν ένα σχόλιο προκειμένου να εμφανιστεί στη παρούσα σελίδα.