Συνεχάρη τον Μόντριτς η πρόεδρος της Κροατίας ! (pic) | Sportsking.gr

Συνεχάρη τον Μόντριτς η πρόεδρος της Κροατίας ! (pic)

Άμεση ανταπόκριση της Κιτάροβιτς που έστειλε συγχαρητήρια στον ανακηρυχθέντα καλύτερο παίχτη του κόσμου, Λούκα Μόντριτς.

Έχοντας ήδη δείξει από το Μουντιάλ την αγάπη της και τη στήριξη προς τον Λούκα Μόντριτς, η Κολίντα Κράμπαρ-Κιτάροβιτς έσπευσε να συγχαρεί τον μέσο της Ρεάλ Μαδρίτης που ανακηρύχθηκε καλύτερος παίχτης!

«Μπράβο Λούκα! Το αξίζεις! Συγχαρητήρια αρχηγέ για την ανακήρυξη σου ως ο καλύτερος παίχτης του κόσμου» έγραψε σε ποστ της στο Facebook συνοδεύοντας το κείμενο με τη φωτογραφία του Κροάτη μέσου.

Η πρόεδρος της Κροατίας έκλεψε τις εντυπώσεις στον τελικό του Μουντιάλ της Ρωσίας ανάμεσα σε Γαλλία και Κροατία όπου παρουσιάστηκε φορώντας την εμφάνιση της εθνικής χώρας και πανηγύριζε κάθε ευκαιρία έντονα τραβώντας τις κάμερες… πάνω της!

 

 
Σχόλια και τοποθετήσεις με υβριστικό περιεχόμενο, κατά των αρθρογράφων της ιστοσελίδας και κατά προσώπων, θα διαγράφονται. Όλα τα σχόλια περνούν από έλεγχο και οι συντάκτες του sportsking.gr, μπορούν να τροποποιήσουν ένα σχόλιο προκειμένου να εμφανιστεί στη παρούσα σελίδα.