Θετικός σε ντόπινγκ ο Τζουσέπε Ρόσι! | Sportsking.gr

Θετικός σε ντόπινγκ ο Τζουσέπε Ρόσι!

Αρνητικά τα... νέα για τον Ιταλό φορ που βρέθηκε θετικός σε έλεγχο ντόπινγκ κατά την τελευταία του θητεία στην Τζένοα!

Η καριέρα του Ρόσι συνεχίζει να έχει σκαμπανεβάσματα, τραυματισμούς και πλέον τιμωρίες καθώς τα αποτελέσματα του έλεγχου ντόπινγκ μετά το ματς της Τζένοα με τη Μπενεβέντο έδειξαν πως ο Ιταλός φορ είχε κάνει χρήση δορζολαμίδης.

Στους κανονισμούς η χρήση της συγκεκριμένης ουσίας επιτρέπεται μόνο υπό τη μορφή σταγόνων στο μάτι. Ωστόσο, ο Ρόσι, όπως δήλωσε και στον έλεγχο, δεν έκανε παρόμοια χρήση και πλέον κινδυνεύει με «καμπάνα» μονοετούς αποκλεισμού από το ποδόσφαιρο!

Την περσινή χρονιά είχε αγωνιστεί με τη φανέλα της Τζένοα επιστρέφοντας στην πατρίδα του, δίχως όμως να καταφέρει να ξαναβρεί τον παλιό καλό του εαυτό που χάθηκε ανάμεσα στους πολλούς τραυματισμούς που υπέστη στην καριέρα του. Πλέον, βρίσκεται χωρίς ομάδα και θα παραμείνει έτσι αν τελικώς τεθεί σε εφαρμογή η τιμωρία.
Σχόλια και τοποθετήσεις με υβριστικό περιεχόμενο, κατά των αρθρογράφων της ιστοσελίδας και κατά προσώπων, θα διαγράφονται. Όλα τα σχόλια περνούν από έλεγχο και οι συντάκτες του sportsking.gr, μπορούν να τροποποιήσουν ένα σχόλιο προκειμένου να εμφανιστεί στη παρούσα σελίδα.