Δυσαρεστημένος με τις διαρροές στον Τύπο ο Γκατούζο! | Sportsking.gr

Δυσαρεστημένος με τις διαρροές στον Τύπο ο Γκατούζο!

Ο τεχνικός της Μίλαν θεωρεί πως υπάρχει κάποιος... κατάσκοπος εντός της ομάδας!

Ο τεχνικός των Μιλανέζων βλέπει συνέχεια πως τα σχέδια του πριν από κάθε αναμέτρηση γίνονται γνωστά από τους δημοσιογράφους κάτι που σημαίνει πως ο Ιταλός κόουτς δεν μπορεί να… αιφνιδιάσει τον αντίπαλο του.

Μετά και την είδηση που έβγαλαν τα ιταλικά Μέσα για την μη χρησιμοποίηση του Γκονζάλο Ιγκουαϊν στο παιχνίδι με την Έμπολι, ο Γκατούζο ξέσπασε και τόνισε πως θα βρει τον… κατάσκοπο και θα τον βγάλει στην δημοσιότητα.

 

«Εσείς ξέρετε τα πράγματα στην ομάδα πιο καλά και από εμένα, δεν ξέρω πως τα καταφέρνετε. Όντως ο Γκονζάλο δεν θα αγωνιστεί στο παιχνίδι με την Έμπολι. Ωστόσο ένα πράγμα θα σας πω, πριν αποχωρήσω από τον πάγκο της ομάδας, θα έχω βρει τον κατάσκοπο και θα τον αναφέρω σε όλα τα Μέσα. Πιστέψτε με θα τον βρω», ανέφερε.
Σχόλια και τοποθετήσεις με υβριστικό περιεχόμενο, κατά των αρθρογράφων της ιστοσελίδας και κατά προσώπων, θα διαγράφονται. Όλα τα σχόλια περνούν από έλεγχο και οι συντάκτες του sportsking.gr, μπορούν να τροποποιήσουν ένα σχόλιο προκειμένου να εμφανιστεί στη παρούσα σελίδα.