Νέστα: «Δεν ήθελα να φύγω από τη Λάτσιο» | Sportsking.gr

Νέστα: «Δεν ήθελα να φύγω από τη Λάτσιο»

Αποκαλυπτικός ήταν στις δηλώσεις του για το παρελθόν ο Αλεσάντρο Νέστα ομολογώντας πως δεν ήθελε να φύγει από τους Λατσιάλι όταν πήγε στη Μίλαν.

Έχοντας φορέσει δύο βαριά περιβραχιόνια, ο νυν προπονητής της Περούτζια αποκάλυψε σε δηλώσεις του ορισμένες σκέψεις από το 2002 όταν και άφησε την πρωτεύουσα για να ταξιδέψει στο βορρά, στο Μιλάνο.

«Ουσιαστικά μεγάλωσα στη Λάτσιο, ήμουν εκεί από 8 χρονών. Ανέβηκα μέσω των νέων στην ανδρική ομάδα και έγινα γρήγορα αρχηγός σε νεαρή ηλικία.»

«Αυτό ήταν ένα σημαντικό επίτευγμα για εμένα, μετά από αυτό θα έλεγα ότι ήταν το Σκουντέτο.»

«Δεν ήθελα να φύγω. Την προηγούμενη χρονιά είχα απορρίψει προτάσεις από μεγάλες ομάδες αλλά μετά συνειδητοποίησα πως έπρεπε να φύγω.»

«Ο σύλλογος είχε χρέη και η ομάδα δεν είχε πληρωθεί για τους τελευταίους 6-7 μήνες, αργότερα με αποκάλεσαν προδότη.»

Για τη φετινή Λάτσιο:

«Σήμερα η Λάτσιο είναι καλά οργανωμένη και υγιής με τον πρόεδρο Λολίτο να κάνει φανταστική δουλειά, ακόμα και αν προκαλείται μερικές φορές.»

«Τελικώς κατάφερε να φτιάξει μια σημαντική ομάδα.»

 
Σχόλια και τοποθετήσεις με υβριστικό περιεχόμενο, κατά των αρθρογράφων της ιστοσελίδας και κατά προσώπων, θα διαγράφονται. Όλα τα σχόλια περνούν από έλεγχο και οι συντάκτες του sportsking.gr, μπορούν να τροποποιήσουν ένα σχόλιο προκειμένου να εμφανιστεί στη παρούσα σελίδα.