Τόσα δίνει η Ρεάλ για να πάρει Φεκίρ! | Sportsking.gr

Τόσα δίνει η Ρεάλ για να πάρει Φεκίρ!

Πολύ βαθιά θα βάλει το χέρι στην τσέπη η Ρεάλ Μαδρίτης, ώστε να κάνει δικό της τον σούπερ σταρ της Λιόν, Ναμπίλ Φεκίρ.

Το περασμένο καλοκαίρι έφτασε μια ανάσα από τη Λίβερπουλ. Όλοι θεωρούσαν σίγουρη τη μεταγραφή του στην ομάδα του Μερσεϊσάιντ. Αλλά στο τέλος ο Ναμπίλ Φεκίρ έμεινε στη Λιόν.

«Κάθε εμπόδιο για καλό», λέει ο σοφός λαός μας. Δεν αποκλείεται στην περίπτωση του Γάλλου μεσοεπιθετικού να ισχύει και με το παραπάνω.

Ήδη έχει κάνει σπουδαίες εμφανίσεις με τη γαλλική ομάδα, με αποτέλεσμα η Ρεάλ Μαδρίτης να δείχνει ενδιαφέρον και μάλιστα έντονο για την αγορά του. Τουλάχιστον αυτό αναφέρουν τόσο τα ισπανικά όσο και τα γαλλικά ΜΜΕ με τελευταία την έγκυρη «L’Equipe».

Τα «σκάει» η Ρεάλ για χάρη του Φεκίρ

Και τώρα φτάνουμε στο «ζουμί». Εκεί που ενδεχομένως να χάλασε το περασμένο καλοκαίρι η μεταγραφή του Φεκίρ στη Λίβερπουλ. Στο οικονομικό κομμάτι.

Οι Γάλλοι ξέρουν πολύ καλά πως ο έμπειρος μέσος είναι από τα μεγαλύτερα ονόματά τους στις τάξεις τους. Γνωρίζουν επίσης πολύ καλά ότι θα τον πουλήσουν ακριβά.

Σύμφωνα, λοιπόν, με τα ρεπορτάζ η Ρεάλ δείχνει πρόθυμη και ικανή να καταβάλει στη Λιόν τα χρήματα που ζητάει για να αποσπάσει τη θετική της απάντηση. Κοντά στα 52 εκατομμύρια ευρώ θα πρέπει να βγάλει από τις τάξεις της η «βασίλισσα» για χάρη του με τον Πέρεθ να μην έχει πρόβλημα για κάτι τέτοιο.
Σχόλια και τοποθετήσεις με υβριστικό περιεχόμενο, κατά των αρθρογράφων της ιστοσελίδας και κατά προσώπων, θα διαγράφονται. Όλα τα σχόλια περνούν από έλεγχο και οι συντάκτες του sportsking.gr, μπορούν να τροποποιήσουν ένα σχόλιο προκειμένου να εμφανιστεί στη παρούσα σελίδα.