Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Φόβοι για Μαρσέλο στη Ρεάλ, χάνει Ατλέτικο!
Ρεάλ Μαδρίτης

Φόβοι για Μαρσέλο στη Ρεάλ, χάνει Ατλέτικο!

Πολύ δύσκολα θα δώσει το "παρών" στο ντέρμπι της Μαδρίτης κόντρα στην Ατλέτικο ο μπακ της Ρεάλ, Μαρσέλο.

27.09.2018 | 14:02

Ενός κακού μύρια έπονται στη Ρεάλ Μαδρίτης. Οι “μερένχες” το βράδυ της Τετάρτης (26/9) έχασαν εύκολα εκτός έδρας από τη Σεβίλλη με σκορ 3-0.

Θα μπορούσαν να μειώσουν τη διαφορά τους από την Μπαρτσελόνα, που έχασε και εκείνη από τη Λεγκανιές, αλλά δεν το έκαναν, αφού οι ποδοσφαιριστές του Ζουλέν Λοπετέγι βρέθηκαν σε κακή βραδιά.

Ωστόσο, τα άσχημα νέα δεν τελειώνουν εκεί για τους Μαδριλένους. Υπάρχει και… συνέχεια. Ο Μαρσέλο στο 76′ τραυματίστηκε και αποχώρησε με ενοχλήσεις από τον αγωνιστικό χώρο.

Ακόμη δεν έχει γίνει γνωστή η “ζημιά” που έχει πάθει και πόσο χρονικό διάστημα θα μείνει εκτός αγωνιστικών υποχρεώσεων με τη Ρεάλ.

Δύσκολα με Ατλέτικο

Μάλιστα, όπως έκανε γνωστό το ιατρικό επιτελείο της “βασίλισσας” η συμμετοχή του Βραζιλιάνου μπακ στο επερχόμενο ντέρμπι με την Ατλέτικο όχι απλά σίγουρη δεν είναι, αλλά οι περισσότερες πιθανότητες αυτή τη στιγμή είναι κόντρα στον έμπειρο αμυντικό.

Ωστόσο, όλα θα ξεκαθαρίσουν μέσα στις επόμενες μέρες. Παρόλα αυτά ο Μαρσέλο δεν θέλει για κανένα λόγο να χάσει την εν λόγω αναμέτρηση και δεν αποκλείεται να “σφίξει” τα δόντια για να δώσει το “παρών” σε αυτή που θα γίνει το επερχόμενο Σάββατο στο “Σαντιάγκο Μπερναμπέου”.

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version