Άγριο «κράξιμο» από Ντιέγκο Κόστα σε Τσέλσι! | Sportsking.gr

Άγριο «κράξιμο» από Ντιέγκο Κόστα σε Τσέλσι!

Τις χειρότερες αναμνήσεις από την εποχή που έπαιζε για την Τσέλσι έχει ο Ντιέγκο Κόστα.

Ο Ντιέγκο Κόστα δεν είναι από τα καλύτερα παιδιά. Έχει περάσει δύσκολα και αυτό φαίνεται πολλές φορές στον αγωνιστικό χώρο, όπου βγάζει την ανάλογη brutal εικόνα.

Έχει μάθει να ζει υπό αντίξοες συνθήκες. Οπότε φανταστείτε τι πέρασε στην Τσέλσι ,προκειμένου ακόμη και τώρα να «κράζει» τους «μπλε» για όσο καιρό ήταν παίκτης τους.

Δεν θέλει να θυμάται την Τσέλσι ο Κόστα

Ο Κόστα για ένα μεγάλο χρονικό διάστημα ήταν ο βασικός φορ της αγγλικής ομάδας, σημειώνοντας μάλιστα αρκετά γκολ για λογαριασμό της.

Ωστόσο, ποτέ μα ποτέ δεν κατάφερε να συνυπάρξει αρμονικά με τον Αντόνιο Κόντε. Ο έμπειρος επιθετικός μίλησε με απαξιωτικά λόγια για την συμπεριφορά του προς το πρόσωπό του, ενώ υπογράμμισε πως από την Τσέλσι έχει τις χειρότερες αναμνήσεις:

«Ο κόσμος λέει πολλά πράγματα, αλλά ο χρόνος βάζει τα πάντα στη θέση τους. Κοιτάξτε που είμαι εγώ τώρα και που είναι ο Κόντε. Ήταν λάθος μου που πήγα στην Τσέλσι γιατί εκεί δεν ξέρουν ν’ αντιμετωπίζουν τους ανθρώπους και να τους διαχειρίζονται. Στην Ατλέτικο, ο Σιμεόνε είναι ευθύς άνθρωπος και όταν δεν του αρέσεις, στο λέει αμέσως, δεν το κρύβει. Στην Τσέλσι συνέβαινε το αντίθετο. Από την πρώτη στιγμή που μου είπαν στην Τσέλσι ότι θα έκανα προπονήσεις με τη δεύτερη ομάδα, ήξερα ότι θα επιστρέψω στην Ατλέτικο παρά το γεγονός πως είχα κι άλλες προτάσεις. Αν δεν το έκανα, θα έμενα στη Βραζιλία με την οικογένειά μου. Θα έμενα να ζήσω με τα αγαπημένα μου πρόσωπα, έχω άλλες αρχές και αξίες που δεν αγοράζονται με τα χρήματα»

 
Σχόλια και τοποθετήσεις με υβριστικό περιεχόμενο, κατά των αρθρογράφων της ιστοσελίδας και κατά προσώπων, θα διαγράφονται. Όλα τα σχόλια περνούν από έλεγχο και οι συντάκτες του sportsking.gr, μπορούν να τροποποιήσουν ένα σχόλιο προκειμένου να εμφανιστεί στη παρούσα σελίδα.