Κασάνο: «Είπα όχι στη Γιουβέντους για χάρη του μεγάλου Τότι» | Sportsking.gr

Κασάνο: «Είπα όχι στη Γιουβέντους για χάρη του μεγάλου Τότι»

"Τρελαμένος" με τον Φραντσέσκο Τότι ήταν ο Αντόνιο Κασάνο, όπως έκανε γνωστό με δηλώσεις του.

Ελάχιστοι είναι οι ποδοσφαιριστές που απαντούν όχι σε μια πρόταση της Γιουβέντους. Ο Αντόνιο Κασάνο από την αρχή της καριέρας του έδειχνε ότι είναι… τρελός. Όπως έκανε γνωστό με δηλώσεις του στην επίσημη παρουσίαση της αυτοβιογραφίας του Φραντσέσκο Τότι, έριξε «άκυρο» στη «Μεγάλη Κυρία» απλά και μόνο για να παίξει παρέα με τον «καπιτάνο».

«Απέρριψα πρόταση της Γιουβέντους για να μπορώ να παίξω παρέα με τον Τότι, ο οποίος είναι ο καλύτερος Ιταλός ποδοσφαιριστής όλων των εποχών».

Τρίτο… παιδί του Τότι ο Κασάνο!

Για ένα πολύ μεγάλο χρονικό διάστημα ο Τότι φιλοξενούσε τον Κασάνο στο σπίτι του, όσο ακόμη και οι δύο αγωνίζονταν στη Ρόμα.

Αυτό δεν το έχει ξεχάσει ακόμη και σήμερα ο δεύτερος και επισήμανε πόσο σημαντικό ρόλο έπαιξε ο «καπιτάνο», προκειμένου να μπει στο κλίμα και να αποδώσει τα βέλτιστα για τους «τζιαλορόσι»:

«Όταν πρωτοήρθα στη Ρώμη στην ουσία ο Τότι με είχε υιοθετήσει. Η Φιορέλα μου συμπεριφερόταν λες και ήμουν το τρίτο τους παιδί. Κάπου εδώ πρέπει να πω το εξής. Νομίζω πρέπει να έχει κάνει συμφωνία με τον Διάβολο. Δεν εξηγείται πως είναι τόσο νέα μετά από τόσα χρόνια».

 
Σχόλια και τοποθετήσεις με υβριστικό περιεχόμενο, κατά των αρθρογράφων της ιστοσελίδας και κατά προσώπων, θα διαγράφονται. Όλα τα σχόλια περνούν από έλεγχο και οι συντάκτες του sportsking.gr, μπορούν να τροποποιήσουν ένα σχόλιο προκειμένου να εμφανιστεί στη παρούσα σελίδα.