Κρίσιμη συνάντηση για το μέλλον της Μίλαν | Sportsking.gr

Κρίσιμη συνάντηση για το μέλλον της Μίλαν

Σε έκτακτη συνάντηση με το ποδοσφαιρικό τιμ της Μίλαν προχώρησε η διοίκηση προκειμένου να διαπιστώσουν τι φταίει για την αγωνιστική κάθοδο της ομάδας.

Με βαθιά αγωνιστική κρίση βρίσκεται η Μίλαν, καθώς μετά από 5 αγωνιστικές στη Serie A έχει συγκεντρώσει μόνο 5 βαθμούς. Για να αλλάξει η κατάσταση στους «ροσονέρι» ίσως απαιτηθούν δραστικά μέτρα, αλλά προτού προχωρήσει σε αυτά, η διοίκηση της Μίλαν θέλησε να συναντηθεί με ολόκληρο το ποδοσφαιρικό τμήμα, ώστε να συζητήσει τα αίτια της κρίσης και να εκφράσει τη στήριξή της στους ποδοσφαιριστές και την τεχνική ηγεσία.

Συγκεκριμένα, δράση ανέλαβε ο γιος του προέδρου της ιδιοκτήτριας εταιρείας της Μίλαν, Γκόρντον Σίνγκερ, ο οποίος εκτός από την ομάδα είχε κατ’ ιδίαν συναντήσεις και με τους Μαλντίνι και Λεονάρντο. Προς το παρόν εκφράζεται λοιπόν στήριξη, αλλά αν τα αποτελέσματα δεν αλλάξουν σύντομα, τότε αναμένονται σημαντικές διαφοροποιήσεις.
Σχόλια και τοποθετήσεις με υβριστικό περιεχόμενο, κατά των αρθρογράφων της ιστοσελίδας και κατά προσώπων, θα διαγράφονται. Όλα τα σχόλια περνούν από έλεγχο και οι συντάκτες του sportsking.gr, μπορούν να τροποποιήσουν ένα σχόλιο προκειμένου να εμφανιστεί στη παρούσα σελίδα.