«Έπρεπε να πάρει δύο «Χρυσές Μπάλες» ο Τότι» | Sportsking.gr

«Έπρεπε να πάρει δύο «Χρυσές Μπάλες» ο Τότι»

Στα καλά του ο Φραντσέσκο Τότι ήταν από τους κορυφαίους παίκτες στον κόσμο. Γι΄αυτό το λόγο θα έπρεπε να είχε δύο "Χρυσές Μπάλες", σύμφωνα με τον Αντόνιο Κασάνο.

Για μερικούς ήταν ο καλύτερος Ιταλός παίκτης των τελευταίων ετών. Για άλλους το νούμερο ένα στη θέση του παγκοσμίως. Πάντως όλοι μιλάνε με τα καλύτερα λόγια για το ταλέντο του Φραντσέσκο Τότι.

Όπως και ο φίλος του Αντόνιο Κασάνο. Ο παλαίμαχος επιθετικός με δηλώσεις του, κατά τη διάρκεια της επίσημης παρουσίας της αυτοβιογραφίας του «καπιτάνο», επισήμανε πως θα μπορούσε εύκολα να έχει κατακτήσει δύο «Χρυσές Μπάλες».

«Ο Τότι είναι για εμένα ο καλύτερος Ιταλός ποδοσφαιριστής όλων των εποχών. Αν έπαιζε σε άλλη ομάδα με τέτοιο ταλέντο θα είχε κατακτήσει τουλάχιστον δύο «Χρυσές Μπάλες». Ωστόσο, έκανε το δύσκολο. Προτίμησε να παραμείνει στην ομάδα της καρδιάς του, όπου την έβαλε πάνω από το προσωπικό του συμφέρον», τα λόγια του Κασάνο.
Σχόλια και τοποθετήσεις με υβριστικό περιεχόμενο, κατά των αρθρογράφων της ιστοσελίδας και κατά προσώπων, θα διαγράφονται. Όλα τα σχόλια περνούν από έλεγχο και οι συντάκτες του sportsking.gr, μπορούν να τροποποιήσουν ένα σχόλιο προκειμένου να εμφανιστεί στη παρούσα σελίδα.