Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
«Τελικά μπορεί και να είμαστε στο ίδιο επίπεδο με την… Λίβερπουλ»
Τσέλσι

«Τελικά μπορεί και να είμαστε στο ίδιο επίπεδο με την… Λίβερπουλ»

Ο Μαουρίσιο Σάρι είναι ευχαριστημένος και πεπεισμένος πως η ομάδα του μπορεί να κοντράρει τις άλλες μεγάλες δυνάμεις του αγγλικού ποδοσφαίρου!

30.09.2018 | 23:15

Ο Μαουρίσιο Σάρι είχε δηλώσει πριν μερικές βδομάδες πως η ομάδα του δεν είναι στο ίδιο επίπεδο με την Λίβερπουλ και την Μάντσεστερ Σίτι, ωστόσο μετά τα επιτυχή αποτελέσματα της ομάδας του στις αναμετρήσεις με τους κόκκινους φαίνεται πως αναθεώρησε!

Ο πρώην τεχνικός της Σίτι, υποστήριξε πως ίσως τελικά οι «μπλε» έχουν τις ίδιες δυνατότητες με τις υπόλοιπες μεγάλες ομάδα του Νησιού.

«Πίστευα να σας πω την αλήθεια ότι είναι ένα βήμα πάνω από εμάς, αλλά όπως είδατε ίσως τους πλησιάζουμε. Σίγουρα οι Λίβερπουλ και Σίτι έχουν πολλές δυνατότητες, όμως είδατε ότι μπορούμε να τους αντιμετωπίσουμε και παλεύουμε.Θα μπορούσαμε να κερδίσουμε πάλι την Λίβερπουλ, αλλά δεχτήκαμε ένα γκολ που δεν μπορούσαμε να αποτρέψουμε. Πάντως μπορείτε να το δείτε πως βελτιωνόμαστε και ότι πλησιάζουμε το επίπεδο τους», ανέφερε.

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Ετικέτες
Exit mobile version