Νιώθει πίεση στην Μίλαν ο Γκατούζο! | Sportsking.gr

Νιώθει πίεση στην Μίλαν ο Γκατούζο!

Ο Τζενάρο Γκατούζο παίζει την θέση του σε κάθε αγωνιστική κάτι που έχει καταλάβει και ο ίδιος!

Ο Τζενάρο Γκατούζο έσωσε την… καρέκλα του μετά την νίκη της ομάδας του απέναντι στην Σασουόλο, πραγματοποιώντας πολύ καλή εμφάνιση,

Ο Ιταλός τεχνικός, δήλωσε πως νιώθει πίεση στους Μιλανέζους και αυτό είναι λογικό, καθώς είναι μια μεγάλη ομάδα που μοναδικός της στόχος είναι η κατάκτηση της κορυφής.

«Αυτήν την στιγμή που μιλάω μπορώ να σας πω πως νιώθω τεράστια πίεση που είμαι προπονητής της Μίλαν, όλοι μας παρακολουθούν, πως αγωνιζόμαστε, μας ασκούν κριτική και κοιτάνε την θέση μας στον βαθμολογικό πίνακα. Σίγουρα, το ήξερα πριν έρθω πως θα είναι έτσι, είναι μεγάλος σύλλογος και κοιτάει μόνο την κορυφή», ανέφερε.

«Η ομάδα αποκτά αυτοπεποίθηση με τέτοιες εμφανίσεις. Παίζουμε καλά, αλλά δεν υπάρχει καλή χημεία ειδικά στα αμυντικά μας καθήκοντα, κάτι που θα λύσουμε στις επόμενες αναμετρήσεις, όμως δεν φταίνε μόνο οι αμυντικοί μου σε αυτό», ανέφερε.
Σχόλια και τοποθετήσεις με υβριστικό περιεχόμενο, κατά των αρθρογράφων της ιστοσελίδας και κατά προσώπων, θα διαγράφονται. Όλα τα σχόλια περνούν από έλεγχο και οι συντάκτες του sportsking.gr, μπορούν να τροποποιήσουν ένα σχόλιο προκειμένου να εμφανιστεί στη παρούσα σελίδα.