Επίσημο: Κλείνει το πέταλο της Γιουβέντους λόγω ρατσιστικών επιθέσεων! (pic) | Sportsking.gr

Επίσημο: Κλείνει το πέταλο της Γιουβέντους λόγω ρατσιστικών επιθέσεων! (pic)

Πρόστιμο και τιμωρία για τους φανατικούς της Μεγάλης Κυρίας που... ξέφυγαν στο ματς με την Νάπολι και επιτέθηκαν φραστικά στον Καλιντού Κουλιμπαλί!

Ο ρατσισμός δεν έχει θέση στα γήπεδα και αυτό πρέπει να το καταλάβουν οι οπαδοί της πρωταθλήτριας Ιταλίας πριν ξαναμπούν στο γήπεδο για να δουν την αγαπημένη του ομάδα.

Στο μεγάλο ντέρμπι απέναντι στους Παρτενοπέι, μια μερίδα οπαδών από τη φανατική πλευρά ξέφυγε κατά την επίθεση στους ποδοσφαιριστές της φιλοξενούμενης ομάδας χρησιμοποιώντας ρατσιστικά σχόλια εις βάρος του αμυντικού, Καλιντού Κουλιμπαλί!


Σύμφωνα τη Γκαζέτα Ντέλο Σπορ οι FIGC παρατηρητές που βρίσκονταν στο Alianz Stadium παρατήρησαν τα σχόλια αυτά και τα ανέφεραν με αποτέλεσμα να επέλθει σήμερα η τιμωρία μιας αγωνιστικής με κλειστή την «Κούβα σουντ».

Επιπλέον, τα σχόλια δεν απευθύνονταν μόνο στον αμυντικό αλλά και στους Ναπολιτάνους γενικότερα στολίζοντας τους με ρατσιστικές φράσεις όπως και στον Ανσελότι τον οποίο χαρακτηρίζουν ως γουρούνι.
Σχόλια και τοποθετήσεις με υβριστικό περιεχόμενο, κατά των αρθρογράφων της ιστοσελίδας και κατά προσώπων, θα διαγράφονται. Όλα τα σχόλια περνούν από έλεγχο και οι συντάκτες του sportsking.gr, μπορούν να τροποποιήσουν ένα σχόλιο προκειμένου να εμφανιστεί στη παρούσα σελίδα.