«Μαύρα σύννεφα» στις σχέσεις Μπάγερν – Χούμελς | Sportsking.gr

«Μαύρα σύννεφα» στις σχέσεις Μπάγερν – Χούμελς

Μετά από τρία χρόνια η θέση του 29χρονου αμυντικού στην Μπάγερν είναι επισφαλής και οι πρώτες σκέψεις αποχώρησης από τον σύλλογο έρχονται φυσιολογικά στο μυαλό του.

Ο Ματς Χούμελς βρίσκεται στην πιο ώριμη ποδοσφαιρική ηλικία, όμως παράλληλα διάγει και μια από τις πιο περίπλοκες περιόδους του στο Μόναχο. Ο Γερμανός αμυντικός έχει περιέλθει στο ροτέισον του νέου τεχνικού της Μπάγερν, Νίκο Κόβατς, με τον Κροάτη να ανακατεύει την τράπουλα στην αμυντική του γραμμή.

Η χρησιμοποίηση του Σιούλε ως παρτενέρ του Μπόατενγκ έχει «φορεθεί» ήδη αρκετές φορές στην φετινή Μπουντεσλίγκα – όχι με τόση μεγάλη επιτυχία – με τον Χούμελς να παρακολουθεί από τον πάγκο. Η εξέλιξη αυτή φυσιολογικά δείχνει να μην αρέσει στον έμπειρο αμυντικό, με την Bild να θέτει ζήτημα παραμονής του παίκτη στον σύλλογο, τονίζοντας πως αν η κατάσταση αυτή συνεχιστεί δεν αποκλείεται ο 29χρονο να ζητήσει την μεταγραφή του.

 

 

Υπό τον Χουπ Χάινκες, ο Χούμελς αποτέλεσε «κολόνα» της αμυντικής διάταξης της Μπάγερν φανερώνοντας ηγετικές τάσεις που οδήγησαν εκ του ασφαλούς τους Βαυαρούς σε ακόμη μία επιτυχημένη σεζόν. Τα δεδομένα με τον Κόβατς είναι διαφορετικά, ο Κροάτης ψάχνει και ψάχνεται ακόμη στο Μόναχο, όμως αυτό ίσως του στοιχίσει με την υπομονή του έμπειρου αμυντικού να μην είναι ανεξέλεγκτη.
Σχόλια και τοποθετήσεις με υβριστικό περιεχόμενο, κατά των αρθρογράφων της ιστοσελίδας και κατά προσώπων, θα διαγράφονται. Όλα τα σχόλια περνούν από έλεγχο και οι συντάκτες του sportsking.gr, μπορούν να τροποποιήσουν ένα σχόλιο προκειμένου να εμφανιστεί στη παρούσα σελίδα.