Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Πρόβλημα στην καρδιά ο Κεϊτά;
Λίβερπουλ

Πρόβλημα στην καρδιά ο Κεϊτά;

Οι Ιταλοί κάνουν λόγο για ενδεχόμενο ο Ναμπί Κεϊτά της Λίβερπουλ να υποφέρει από κάποια καρδιακή πάθηση.

04.10.2018 | 14:09

Ο Κεϊτά παραμένει στο νοσοκομείο Cardarelli της Νάπολι μετά τις ενοχλήσεις που έδειξε να έχει χθες βράδυ στη μέση μετά από μόλις 19 λεπτά αγώνα στο “San Paolo”.

Ο διεθνής με τη Γουινέα μέσος, στο ντεμπούτο του στο Champions League με τους “Κόκκινους”, αποχώρησε με φορείο από τον αγωνιστικό χώρο πιάνοντας τη μέση του. Ο προπονητής του, Γιούργκεν Κλοπ, δεν μπορούσε να μιλήσει για την έκταση της ζημιάς, καθώς μετά το παιχνίδι δήλωσε: “Είναι η μέση του, αυτό άκουσα μόνο. Δεν ξέρω ακριβώς, πρέπει να περιμένουμε”.

Ωστόσο, σύμφωνα με το Calciomercato, τα πράγματα χθες το βράδυ έδειχναν πιο σοβαρά, αφού ο Αφρικανός μέσος “βρισκόταν σε σύγχυση και πάλευε να πάρει ανάσα”.

Αμέσως έσπευσε το ιατρικό επιτελείο που αποφάσισε να μεταφερθεί στο νοσοκομείο, όπου βρίσκεται υπό την επίβλεψη του καρδιολόγου Ciro Mauro.

Σύμφωνα με τη La Stampa, “ο Κεϊτά μπορεί να αντιμετωπίζει καρδιακό πρόβλημα, ακόμα και αν οι εξετάσεις στις οποίες έχει υποβληθεί τις τελευταίες ώρες δεν υποδεικνύουν κάτι τέτοιο”.

Ας ελπίσουμε να μην επαληθευτούν τα δημοσιεύματα.

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version