Απογοητευμένος με τον Μπακαγιόκο ο Γκατούζο | Sportsking.gr

Απογοητευμένος με τον Μπακαγιόκο ο Γκατούζο

Ο Τζενάρο Γκατούζο περιμένει πολλά περισσότερα από τον Μπακαγιόκο.

Ο Γκατούζο ήθελε σαν τρελός να φέρει τον Μπακαγιόκο στο Μιλάνο και το κατάφερε καθώς συμφώνησε με την Τσέλσι για δανεισμό του ποδοσφαιριστή για μια χρονιά, με τον Ιταλό να κάνει διθυραμβικά σχόλια στην αρχή της σεζόν για τις ικανότητες του.

Ωστόσο ο τεχνικός των «ροσονέρι» δεν έμεινε ικανοποιημένος από τις τελευταίες εμφανίσεις του Γάλλου και φρόντισε να του «τρίξει τα δόντια» τονίζοντας πως περιμένει πολλά περισσότερα από αυτόν.

«Σίγουρα δεν έχει δώσει όσα περίμενα, μπορεί ακόμη καλύτερα. Δεν ξέρω, ίσως δεν του ταιριάζει το σύστημα, θα το συζητήσω μαζί του και είμαι σίγουρος πως θα βρούμε μια λύση και στους επόμενους αγώνες θα μας βοηθήσει να πάρουμε τις νίκες. Τον θεωρώ ως ένα από τους πιο κομβικούς μας παίκτες», ανέφερε.
Σχόλια και τοποθετήσεις με υβριστικό περιεχόμενο, κατά των αρθρογράφων της ιστοσελίδας και κατά προσώπων, θα διαγράφονται. Όλα τα σχόλια περνούν από έλεγχο και οι συντάκτες του sportsking.gr, μπορούν να τροποποιήσουν ένα σχόλιο προκειμένου να εμφανιστεί στη παρούσα σελίδα.