Χάνει (;) τη Nike λόγω του σκανδάλου ο Κριστιάνο | Sportsking.gr

Χάνει (;) τη Nike λόγω του σκανδάλου ο Κριστιάνο

"Βαθιά ανήσυχος" φαίνεται να είναι ο αμερικανικός κολοσσός NIKE λόγω της υπόθεσης βιασμού που ήρθε στο προσκήνιο με εμπλεκόμενο τον Πορτογάλο σούπερ σταρ.

Μια νέα υπόθεση έχει έρθει στο φως της δημοσιότητας τις τελευταίες μέρες με (αρνητικό) πρωταγωνιστή τον Κριστιάνο Ρονάλντο, καθώς φέρεται να έχει επιτεθεί σεξουαλικά στην Κάθριν Μαγιόργκα σε ένα ξενοδοχείο στο Λας Βέγκας το 2009.

Ο άσος της Γιουβέντους έχει αρνηθεί ρητά την κατηγορία που του προσάπτεται, ωστόσο ένας από τους πλέον γνωστούς και φημισμένους χορηγούς του, η αμερικανική εταιρεία ένδυσης NIKE, έχει δηλώσει την ανησυχία της, με το e-mail που έστειλε στην Associated Press να λέει: «Ανησυχούμε βαθιά για τους ενοχλητικούς ισχυρισμούς και θα παρακολουθούμε στενά την κατάσταση».

Να σημειωθεί ότι η NIKE έχει συμβόλαιο με τον Ρονάλντο από το 2003 και είναι λογικό να «αγχώνεται» για την εικόνα ενός από τα σπουδαιότερα διαφημιστικά οχήματά της, παρά τις κατηγορηματικές διαψεύσεις του ίδιου του παίκτη και του δικηγόρου του, Κρίστιαν Σκερτζ, που έκανε λόγο για «προφανέστατα παράνομο ισχυρισμό και μια από τις σοβαρότερες παραβιάσεις δικαιωμάτων εδώ και χρόνια», αλλά και των υποστηρικτικών δηλώσεων της ομάδας του για την συγκεκριμένη υπόθεση.
Σχόλια και τοποθετήσεις με υβριστικό περιεχόμενο, κατά των αρθρογράφων της ιστοσελίδας και κατά προσώπων, θα διαγράφονται. Όλα τα σχόλια περνούν από έλεγχο και οι συντάκτες του sportsking.gr, μπορούν να τροποποιήσουν ένα σχόλιο προκειμένου να εμφανιστεί στη παρούσα σελίδα.