Ιμπραΐμοβιτς για Μίλαν: «Όλος ο κόσμος με θέλει» | Sportsking.gr

Ιμπραΐμοβιτς για Μίλαν: «Όλος ο κόσμος με θέλει»

Ο Ζλάταν απάντησε με τον δικό του μοναδικό τρόπο στα σενάρια επιστροφής του στην Μίλαν!

Η Μίλαν ετοιμάζεται να «πυροδοτήσει μια μεγάλη βόμβα» καθώς σύμφωνα με δημοσιεύματα από την Ιταλία οι «ροσονέρι» θέλουν να φέρουν πίσω στο Μιλάνο τον Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς .

Τον Ιανουάριο σταματάνε οι υποχρεώσεις του Σουηδού στο MLS και θα είναι διαθέσιμος να αγωνιστεί για 6 μήνες σε όποια ομάδα επιθυμεί.

Ο ίδιος έχει τονίσει αρκετές φορές πως θα ήθελε να επιστρέψει στην Ευρώπη και γιατί όχι στην Μίλαν, ωστόσο σε ερώτηση δημοσιογράφου σχετικά με την προοπτική επιστροφής στο Μιλάνο, ο Σουηδός σταρ απάντησε με τον δικό του απολαυστικό τρόπο!

«Πάντα υπάρχουν φήμες. Όπως μπορείτε να καταλάβετε όλος ο πλανήτης με θέλει, είναι εντάξει», τόνισε χαρακτηριστικά ο Ζλάταν.

Πάντως οι φήμες περί επιστροφής του στην Ιταλία γίνονται όλο και περισσότερες και τον επόμενο μήνα θα έχει παρθεί η οριστική απόφαση από τον επιθετικό των Γκάλαξι.
Σχόλια και τοποθετήσεις με υβριστικό περιεχόμενο, κατά των αρθρογράφων της ιστοσελίδας και κατά προσώπων, θα διαγράφονται. Όλα τα σχόλια περνούν από έλεγχο και οι συντάκτες του sportsking.gr, μπορούν να τροποποιήσουν ένα σχόλιο προκειμένου να εμφανιστεί στη παρούσα σελίδα.