Ντιμπάλα: «Θα γίνω ο καλύτερος στον κόσμο» | Sportsking.gr

Ντιμπάλα: «Θα γίνω ο καλύτερος στον κόσμο»

Ο Πάουλο Ντιμπάλα θέλει να ξεπεράσει τα επιτεύγματα των Λίο Μέσι και Κριστιάνο Ρονάλντο!

Ο Πάουλο Ντιμπάλα είναι στην δυσάρεστη θέση να συναγωνίζεται τον Κριστιάνο Ρονάλντο στην Γιουβέντους και τον Λίο Μέσι στην εθνική ομάδα της Αργεντινής, ωστόσο αυτό μόνο καλό είναι σύμφωνα με τον ίδιο.

Ο επιθετικός των «μπιανκονέρι», έχει θέσει υψηλούς στόχους και πιστεύει πως μετά την απόσυρση του «CR7» και του Μέσι, πως μπορεί να γίνει ο καλύτερος όλων.

«Σίγουρα ο Μέσι και ο Ρονάλντο αρχίζουν και πέφτουν επίπεδο καθώς μεγαλώνουν, ωστόσο μπορούν ακόμα και κάνουν απίστευτα πράγματα μέσα στο γήπεδο και κανείς δεν μπορεί να τους σταματήσει. Μαθαίνω πολλά και από τους δύο», είπε.

«Θα προσπαθήσω να υπερβώ τα όρια μου και να γίνω ο καλύτερος όλων στον κόσμο. Το αν θα καταφέρω θα φανεί τα επόμενα χρόνια. Προς το παρόν ξέρω ποιος είναι ο ρόλος μου στην Γιουβέντους και στην εθνική και είμαι ικανοποιημένος», τόνισε χαρακτηριστικά.
Σχόλια και τοποθετήσεις με υβριστικό περιεχόμενο, κατά των αρθρογράφων της ιστοσελίδας και κατά προσώπων, θα διαγράφονται. Όλα τα σχόλια περνούν από έλεγχο και οι συντάκτες του sportsking.gr, μπορούν να τροποποιήσουν ένα σχόλιο προκειμένου να εμφανιστεί στη παρούσα σελίδα.