«Καλύπτει» τον Μπακαγιόκο ο Γκατούσο! | Sportsking.gr

«Καλύπτει» τον Μπακαγιόκο ο Γκατούσο!

Πλάτη βάζει στον ποδοσφαιριστή του ο Τζενάρο Γκατούσο με τις δηλώσεις του λέγοντας πως χρειάζεται χρόνο.

Οι τελευταίες εμφανίσεις του Μπακαγιόκο με τη φανέλα της Μίλαν έχουν προκαλέσει έντονες αντιδράσεις στο φίλαθλο κοινό και ένα ερωτηματικό στον λόγο που Γκατούσο τον εμπιστεύεται.

Ωστόσο, ο προπονητής των Ροσονέρι βγήκε μπροστά να μιλήσει για τον παίχτη του που δέχεται τις κριτικές.

«Ο Μπακαγιόκο χρειάζεται τη βοήθεια μας καθώς δυσκολεύεται αρκετά. Οι τακτικές μας δεν έχουν αφομοιωθεί απόλυτα στο κεφάλι του και για αυτό φταίω εγώ, πρέπει να δουλέψουμε περισσότερο μαζί του στις προπονήσεις.»

 

 

«Βρίσκεται μαζί μας 2 μήνες τώρα και δεν έχουμε καταφέρει να τον εντάξουμε στις κινήσεις μας. Είναι υποχρέωση μας να τον βελτιώσουμε σαν παίχτη γιατί έχει πολλές δυνατότητες και ταλέντο που δεν έχουμε δει ακόμα.»

Ο Γάλλος έχει βγει το «μαύρο πρόβατο» της ομάδας ειδικά μετά την ανατροπή στο πρώτο ματς με τη Νάπολι όπου μετά την αλλαγή του το 0-2 έγινε 3-2 για τους Παρτενοπέι.

 
Σχόλια και τοποθετήσεις με υβριστικό περιεχόμενο, κατά των αρθρογράφων της ιστοσελίδας και κατά προσώπων, θα διαγράφονται. Όλα τα σχόλια περνούν από έλεγχο και οι συντάκτες του sportsking.gr, μπορούν να τροποποιήσουν ένα σχόλιο προκειμένου να εμφανιστεί στη παρούσα σελίδα.