Ασπίδα Ματέους σε Κόβατς, αιχμές για Χάμες | Sportsking.gr

Ασπίδα Ματέους σε Κόβατς, αιχμές για Χάμες

Ο εμβληματικός Γερμανός Λόταρ Ματέους, πήρε θέση για την κρίση της Μπάγερν, στήριξε τον προπονητή Νίκο Κόβατς, ενώ έριξε τα «καρφιά» του στον Χάμες Ροντρίγκες.

Η κρίση που αντιμετωπίζει η Μπάγερν Μονάχου δεν άφησε ασυγκίνητο τον Λόταρ Ματέους που έσπευσε να υποστηρίξει τον Νίκο Κόβατς, την ίδια ώρα που έβγαλε στη «σέντρα» τον Χάμες Ροντρίγκες.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Λόταρ Ματέους
«Ο Χάμες αισθάνεται άσχημα όταν δε παίζει βασικός και όταν μπαίνει στο παιχνίδι, συμπεριφέρεται σα να μην είναι μέλος της ομάδας. Οι παίκτες πρέπει να καταλάβουν πως βρίσκονται στην υπηρεσία του συλλόγου. Η Μπάγερν είναι ένας τεράστιος σύλλογος παγκόσμιας κλάσης και οι παίκτες πρέπει να είναι χαρούμενοι και περήφανοι που αγωνίζονται για έναν τόσο μεγάλο σύλλογο».

Όσον αφορά το Νίκο Κόβατς, ο Ματέους ύψωσε «ασπίδα» στον Κροάτη τεχνικό, τονίζοντας πως: «ο προπονητής πρέπει να σκέφτεται το ποδόσφαιρο όλη την ημέρα και πρέπει να πληρώσει το τίμημα της μη ενίσχυσης του συλλόγου. Έπρεπε να γίνει μεγαλύτερη και γρηγορότερη ενίσχυση. Υπήρχα παίκτες στην αγορά που θα μπορούσα να αποκτηθούν. Ίσως θα μπορούσαν να είχαν υπογράψει τον Γκριζμάν ή τον Μπέιλ».
Σχόλια και τοποθετήσεις με υβριστικό περιεχόμενο, κατά των αρθρογράφων της ιστοσελίδας και κατά προσώπων, θα διαγράφονται. Όλα τα σχόλια περνούν από έλεγχο και οι συντάκτες του sportsking.gr, μπορούν να τροποποιήσουν ένα σχόλιο προκειμένου να εμφανιστεί στη παρούσα σελίδα.