ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Βρήκε τον νέο της… Ζούλιο Σέζαρ η Ίντερ!
Και στο τέλος νικάνε οι Γερμανοί που είναι πιο εύστοχοι και πιο… τυχεροί! (vids)
«Παίζει» με τα όνειρά της: Η Παρί κέρδισε πέναλτι και ο Ορσάτο το πήρε αμέσως πίσω! (vid)
Η Παρί έγινε… ΑΕΚ και σπάει τα δοκάρια! (vid)
Παρί: Ο Ζαΐρ-Εμερί έστειλε σίγουρο γκολ στο δοκάρι! (vid)
Κεφαλιά- κανονιά του Χούμελς και στα… Τάρταρα η Παρί! (vid)
Η Ατλέτικο θέλει ΤΗΝ «βόμβα» με Λεβαντόφσκι!
Ο Μπαπέ έγινε… υδραυλικός και την πλήρωσε ο δύσμοιρος Χούμελς! (vid)
Champions League: Το κορεό της Παρί είναι σκέτη μαγεία! (vid)
Η Ίντερ έχει έτοιμο συμβόλαιο για το αστέρι της Serie A!
Ο Σάκα και η Άρσεναλ θέλουν να κάνουν τη Σίτι να… τρέμει
Η Παρί «χτυπάει» την ταλεντάρα και παίρνει εκδίκηση από τη Ρεάλ!
Μπαρτσελόνα: Διώχνει ξανά τον Φάτι και έχει βρει ήδη ομάδα!
O Κριστιάνο φόρεσε τη νέα φανέλα της Πορτογαλίας και… έριξε το Internet! (vid)
Η Γιουνάιτεντ έριξε Special… άκυρο – «Δεν ασχολούμαστε»
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Home Page

Αυτός είναι ο Παραγουανός που έχει κλέψει την… καρδιά του Έμερι (pics)

Ο τεχνικός των «Κανονιέρηδων» έχει ήδη στοχεύσει στην... καρδιά και την θέση που βλέπει πως η ομάδα του πραγματικά πονάει ετοιμάζοντας έλευση εξ' Αμερικής.

Αυτός είναι ο Παραγουανός που έχει κλέψει την… καρδιά του Έμερι (pics)

Από τις αρχές του Σεπτέμβρη η Άρσεναλ αγνοεί την ήττα! Ο Ουνάι Έμερι έχει δημιουργήσει με μόλις τρεις μήνες παρουσίας του στο Λονδίνο ένα ελκυστικό σύνολο με αυτοματισμούς και πάνω από όλα με πολλές «κανονιές», μιας και το επιθετικό κομμάτι βγάζει… φωτιές. Ωστόσο, όπως αναφέρει και το ρητό «εχθρός του καλού είναι πάντα το καλύτερο» και έτσι ο Ισπανός τεχνικός δεν δείχνει να εφησυχάζει, αντιθέτως αναζητά έξυπνες λύσεις που θα φέρουν περαιτέρω ποιότητα στο υπάρχον ρόστερ.

Τα ρεπορτάζ των τελευταίων ημερών συνδέουν την Άρσεναλ με το όνομα του άγνωστου στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο, Μιγκέλ Αλμιρόν. Ο 24χρονος Παραγουανός έχει συγκεντρώσει τις καλύτερες των κριτικών αγωνιζόμενος στο πρωτάθλημα των Ηνωμένων Πολιτειών με την φανέλα της Ατλάντα. Ο ταλαντούχος επιτελικό μέσος πραγματοποιεί εκπληκτικές εμφανίσεις στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού φέρνοντας σε ευχάριστη θέση την ελίτ του αθλήματος και σε δύσκολη τους δεκάδες σκάουτερς που «αναγκάζονται» να ταξιδέψουν πολλές ώρες προκειμένου να ετοιμάσουν τις πλούσιες εκθέσεις τους.

Ο 24χρονος ξεκίνησε την καριέρα του από τις ακαδημίες της Σέρο Πορτένιο στην πατρίδα του με το πλούσιο ταλέντο του να τον φέρνει μόλις στα 18 του στην πρώτη ομάδα απολαμβάνοντας θέση βασικού για μια διετία. Η μετακίνησή του σε άλλη χώρα δεν άργησε καθώς η αργεντίνικη Λανούς τον έκανε τάχιστα δικό της το 2015 μένοντας εκεί για μια σεζόν συγκεντρώνοντας στο βιογραφικό του 35 συμμετοχές και τρία όμορφα τέρματα. Οι Αργεντίνοι ως μετρ των πωλήσεων παραχώρησαν τα δικαιώματα του στην Ατλάντα και έκτοτε ο Αλμιρόν μετρά εκεί 62 συμμετοχές και 21 τέρματα, παρουσιάζοντας εκπληκτικά πράγματα στο χορτάρι.

Οι εκθέσεις από την Αγγλία εκτιμούν πως η Άρσεναλ θα κινηθεί άμεσα για την απόκτηση των δικαιωμάτων του τον προσεχή Ιανουάριο, προσφέροντας ένα ποσό της τάξεως των 18 εκατομμυρίων ευρώ στον αμερικάνικο σύλλογο και ταυτόχρονα το… διαβατήριο στον ταλαντούχο ποδοσφαιριστή για την Ευρώπη και την Πρέμιερ Λιγκ.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ