Κάταγμα στο πόδι ο Ντε Ρόσι | Sportsking.gr

Κάταγμα στο πόδι ο Ντε Ρόσι

«Πύρρειος» αποδείχτηκε η νίκη της Ρόμα επί της Έμπολι, καθώς το μεσημέρι της Δευτέρας επιβεβαιώθηκε πως ο Ντανιέλε Ντε Ρόσι υπέστη κάταγμα στο πόδι.

Μπορεί η Ρόμα να συνέχισε τη νικηφόρα πορεία της στο πρωτάθλημα, παρόλα αυτά η χαρά μετριάστηκε, καθώς ο αρχηγός της ομάδας Ντανιέλε Ντε Ρόσι υπέστη κάταγμα στο πόδι.

Ο πολύπειρος μέσος της Ρόμα, αγωνίστηκε σε ολόκληρο το παιχνίδι απέναντι στην Έμπολι, στο οποίο οι Ρωμαίοι επικράτησαν με 2-0. Παρ’ όλα αυτά, μετά το σφύριγμα της λήξης ένιωσε ενοχλήσεις στο πόδι του, ανησυχώντας τους ανθρώπους της Ρόμα.

Τελικά η μαγνητική έδειξε πως ο αρχηγός των «τζιαλορόσι» υπέστη κάταγμα στην πέμπτη φάλαγγα του αριστερού του ποδιού. Παρόμοιο πρόβλημα είχε αντιμετωπίσει και ο Αλεξάνταρ Κολάροφ, πριν το ντέρμπι απέναντι στη Λάτσιο.
Σχόλια και τοποθετήσεις με υβριστικό περιεχόμενο, κατά των αρθρογράφων της ιστοσελίδας και κατά προσώπων, θα διαγράφονται. Όλα τα σχόλια περνούν από έλεγχο και οι συντάκτες του sportsking.gr, μπορούν να τροποποιήσουν ένα σχόλιο προκειμένου να εμφανιστεί στη παρούσα σελίδα.