Νέα τροπή στην υπόθεση βιασμού για Ρονάλντο | Sportsking.gr

Νέα τροπή στην υπόθεση βιασμού για Ρονάλντο

Για μυστική συμφωνία μεταξύ Ρονάλντο και Κάθριν Μαγιόργκα για την υπόθεση βιασμού γίνεται λόγος σε γερμανικό περιοδικό.

Φως ρίχνει στην υπόθεση του φερόμενου βιασμού της Κάθριν Μαγιόργκα από τον Κριστιάνο Ρονάλντο σε ξενοδοχείο του Λας Βέγκας το 2009 το γερμανικό περιοδικό Der Spiegel.

Το γερμανικό Μέσο έχει δημοσιεύσει κάποιες φωτογραφίες αποσπασμάτων της μυστικής συμφωνίας που φέρεται να έκαναν τα δύο πρόσωπα της υπόθεσης στις 12 Ιουλίου του 2010. Μια συμφωνία που στην ουσία υποχρέωνε την Μαγιόργκα να μην αποκαλύψει ποτέ το γεγονός με αντάλλαγμα το χρηματικό ποσό των 375.000 δολαρίων.

«Δεν υπάρχει καμία αμφιβολία για την αυθεντικότητα των εγγράφων μιας και ούτε οι ίδιοι οι νομικοί εκπρόσωποι του Ρονάλντο εξέφρασαν κάποια», υπογραμμίζει το Der Spiegel που στα έγγραφα που έχει δημοσιεύσει φαίνονται ξεκάθαρα οι υπογραφές των Ρονάλντο, Μαγιόργκα αλλά και των δικηγόρων τους.

Στα χαρτιά της συμφωνίας επίσης φαίνεται ότι Πορτογάλος αστέρας έχει το ψευδώνυμο «Topher», ενώ δεσμεύτηκε να δώσει στην Μαγιόργκα τα αποτελέσματα των εξετάσεων για σεξουαλικώς μεταδιδόμενα νοσήματα προκειμένου να την καθησυχάσει.
Σχόλια και τοποθετήσεις με υβριστικό περιεχόμενο, κατά των αρθρογράφων της ιστοσελίδας και κατά προσώπων, θα διαγράφονται. Όλα τα σχόλια περνούν από έλεγχο και οι συντάκτες του sportsking.gr, μπορούν να τροποποιήσουν ένα σχόλιο προκειμένου να εμφανιστεί στη παρούσα σελίδα.