Παράτιτσι: «Αγαπάμε τον Πογκμπά, αλλά δεν ενδιαφερόμαστε» (pic) | Sportsking.gr

Παράτιτσι: «Αγαπάμε τον Πογκμπά, αλλά δεν ενδιαφερόμαστε» (pic)

Ο αθλητικός διευθυντής της Γιουβέντους Φάμπιο Παράτιτσι, τόνισε πως η Γιουβέντους δεν θα κινηθεί για την απόκτηση του Πολ Πογκμπά.

Μπορεί οι φήμες για επιστροφή του Πολ Πογκμπά στη Γιουβέντους να έχουν οργιάσει, παρόλα αυτά ο αθλητικός διευθυντής της Γιουβέντους, Φάμπιο Παράτιτσι, έκοψε «όρεξη» των οπαδών, όπως πρώτος μετέδωσε ο Ιταλός δημοσιογράφος Φαμπρίτσιο Ρομάνο

Συγκεκριμένα, ο Παράτιτσι δήλωσε πως «αγαπάμε τον Πολ Πογκμπά, έχουμε φανταστικές σχέσεις μαζί του, αλλά ποτέ δεν σκεφτήκαμε την επιστροφή του στη Γιουβέντους και ούτε πρόκειται να το σκεφτούμε».

Μένει να δούμε αν οι «μπιανκονέρι» όντως δεν κινηθούν για τον Πογκμπά ή απλά ήταν μια δήλωση για να πέσουν οι τόνοι, καθώς βρισκόμαστε στην αρχή της ποδοσφαιρικής σεζόν.

Πάντως αν υπάρξει κίνηση για τον Πογκμπά, αυτόματα κάποιος εκ των Τσαν, Κεντίρα, Ματουιντί, θα αποχωρήσει από το Τορίνο.

Δείτε το tweet του έγκυρου Ιταλού δημοσιογράφου, Φαμπρίτσιο Ρομάνο
Σχόλια και τοποθετήσεις με υβριστικό περιεχόμενο, κατά των αρθρογράφων της ιστοσελίδας και κατά προσώπων, θα διαγράφονται. Όλα τα σχόλια περνούν από έλεγχο και οι συντάκτες του sportsking.gr, μπορούν να τροποποιήσουν ένα σχόλιο προκειμένου να εμφανιστεί στη παρούσα σελίδα.