Αλκάθερ: «Είμαι στην Ισπανία λόγω της Ντόρτμουντ» | Sportsking.gr

Αλκάθερ: «Είμαι στην Ισπανία λόγω της Ντόρτμουντ»

Στην Μπορούσια Ντόρτμουντ έχει βρει και πάλι τον παλιό εαυτό του και όπως και ο ίδιος δηλώνει το οφείλει στην νέα του ομάδα.

Ο Πάκο Αλκάθερ διανύει μία πολύ καλή περίοδο όντας ποδοσφαιριστής της Ντόρτμουντ και σε δηλώσεις του ξεκαθάρισε ότι ήταν η πιο σωστή επιλογή να φύγει από την Μπαρτσελόνα το καλοκαίρι.

Είναι ευγνώμον για την εμπιστοσύνη των Βεσταφλών και τους «χρεώνει» το γεγονός ότι κλήθηκε και πάλι στην εθνική Ισπανίας!

«Πήρα την απόφαση να φύγω και να πάω οπουδήποτε, προκειμένου να βρω παραπάνω λεπτά συμμετοχής και να απολαύσω το ποδόσφαιρο. Οι εμφανίσεις μου με τη Ντόρτμουντ μου επέτρεψαν να βρίσκομαι στην εθνική Ισπανίας.

Είμαι πολύ χαρούμενος με τη δουλειά που κάνω στην Μπορούσια. Πρέπει να συνεχίσω στους ίδιους ρυθμούς. Στη Μπαρτσελόνα είναι πολύ δύσκολο να βρεις χρόνο συμμετοχής με την ποιότητα των παικτών που διαθέτουν», είπε ο Πάκο Αλκάθερ σε δηλώσεις του.
Σχόλια και τοποθετήσεις με υβριστικό περιεχόμενο, κατά των αρθρογράφων της ιστοσελίδας και κατά προσώπων, θα διαγράφονται. Όλα τα σχόλια περνούν από έλεγχο και οι συντάκτες του sportsking.gr, μπορούν να τροποποιήσουν ένα σχόλιο προκειμένου να εμφανιστεί στη παρούσα σελίδα.