«Σφαγή» για τον διάδοχο του Πίρλο | Sportsking.gr

«Σφαγή» για τον διάδοχο του Πίρλο

Η Μπρέσια πιστεύει πως έχει στα χέρια της τον "νέο Πίρλο" και ήδη αρκετές ομάδες από την Ευρώπη "τσεκάρουν" τον νεαρό χαφ.

Δεν χωράει αμφιβολία πως ο Αντρέα Πίρλο αποτέλεσε ένα από τα κορυφαία χαφ των τελευταίων ετών. Οι Ιταλοί ψάχνουν τον επόμενο ηγέτη της Εθνικής τους ομάδας και όλα τα φώτα έχουν πέσει στον Σάντρο Τονέλι.

Ο 18χρονος χαφ (γεννημένος 10/5/2000) αγωνίζεται στην Μπρέσια, όπως και ο μεγάλος Πίρλο. Ακόμα και τα μαλλιά θυμίζουν τον θρυλικό χαφ της Μίλαν και της Γιουβέντους.

Ένα τόσο μεγάλο ταλέντο δεν θα μπορούσε να λείπει από τα μπλοκάκια των μεγάλων Ευρωπαϊκών ομάδων. Από το ρεπορτάζ προκύπτει πως Μίλαν, Γιουβέντους και Τσέλσι παρακολουθούν την εξέλιξη του.

Ο πιτσιρικάς έχει συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι του 2021 και οι άνθρωποι της Μπρέσια αξιώνουν περισσότερα από 15 εκατομμύρια Ευρώ.
Σχόλια και τοποθετήσεις με υβριστικό περιεχόμενο, κατά των αρθρογράφων της ιστοσελίδας και κατά προσώπων, θα διαγράφονται. Όλα τα σχόλια περνούν από έλεγχο και οι συντάκτες του sportsking.gr, μπορούν να τροποποιήσουν ένα σχόλιο προκειμένου να εμφανιστεί στη παρούσα σελίδα.